|
||
|
![]()
Lp, pred kratkim me je kontaktirala firma, da na njihovem poštnem naslovu več ni možno pošiljati elektronske pošte. Zadevo sem že večkrat popravil na drugih računig zato sem vedel kaj rabim storit(STMP in SSL). Preveril sem 100x nastavitve v Outlook ex. in še vedno noče pošiljat pošte. Javi mi sledečo napako(npr.):
Sporočila ni bilo mogoče poslati, ker je strežnik zavrnil e-poštni naslov enega od prejemnikov. Zavrnjen naslov je »gasper.ribic@gmail.com«. Zadeva '-', Račun: 'pop.siol.net', Strežnik: 'mail.siol.net', Protokol: SMTP, Odgovor strežnika: '550 5.1.0 <preprosto.odlicno-gradbenistvo@siol.net>: Sender address rejected: User unknown', Vrata: 465, Varno(SSL): Da, Napaka strežnika: 550, Številka napake: 0x800CCC79 mi lahko prosim pomagate,saj preko elektronskega naslova tehnične pomoči nisem dobil nič koristnih informacij. Hvaala v naprej |
|
|
|
||
|
![]()
Kakor pove že napaka, je težava v pošiljateljevem e-naslovu "preprosto.odlicno-gradbenistvo@siol.net", da naj ne bi obstajal. In res, pogled v naročniško bazo pove, da točno tak naslov, vsaj trenutno, ne obstoja.
Predlagam, da na ZS posredujete uporabniško ime, da skupaj najdemo pravi e-naslov (morda so pike in vezaji na drugih mestih?), ki ga boste le preprosto vnesli v nastavitve. Boštjan |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Verjetno je prav : preprosto.odlicno.gradbenistvo@siol.net Poizkusi s tem . lp Cveto |
||
|
|
||
|
![]()
Hvala hvala se zahvaljujem za trud,
lp, s spoštovanjem, Aleš |
|
|
![]() |
Značke |
elektronske, email, error, pošiljanje, pošte, smtp |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Selitev SiOL Pošte na nov e-poštni sistem | SiOL | O storitvah | 126 | 12.11.2013 15:28 |
Katastrofalno delovanje elektronske pošte | pcs | Tehnična pomoč | 4 | 22.02.2013 11:56 |
pošiljanje e-pošte preko Outlooka na laptopu | border1 | Računalništvo in internet | 1 | 28.02.2009 22:38 |
Pošiljanje pošte problem | manc | Tehnična pomoč | 2 | 28.03.2007 10:52 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:47.