|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tadva kanala si pa nista ravno podobna, da bi bil en zamenjava za drugega.
|
|
|
|
||
|
![]()
Šele sedaj vidim, da je Outdoor čisto nekaj drugega. Sem mislila, da je zamenjal ime, saj je pri meni spodaj na ekranu že dolgo pisalo Outdoor, program je bil pa FLN.
Ampak v SIOLovem televizijskem programu je pa FLN še vedno v spisku programov in tudi program zanj je normalno. In kje je seda ta program? |
|
|
|
||
|
![]()
To je to, verjetno premalo gledanosti. Samo ta program ( obnavljanje stanovanj, oprema) so gledale v glavnem naše boljše polovice, nekatere. In potem se pokaže, da je veliko manj gledan, kot nogomet, kjer kanal ostane zaseden ure in ure. Moja še ne ve, da ga ni. Ji bom svetoval, naj gre kar osebno v Stegne.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
V si smo govorili da naj umaknejo rezervirane in podobne programe. Zdaj pa spet ni v redu ?? Kar se tiče razporejanja storitev in programov,so zadevo izpeljali zelo dobro in pregledno. Programe si bo pač treba razporedit po svoje.Je to neka umetnost. ? Tačas ko tukaj pišete,bi že zdavnaj uredili shemo po svoje. lp Cveto |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kar se pa tiče MEDIA CENTRA, je pa trenutna rešitev neprimerno slabša kot je bila, zato: SiOL, prosim, dajte nazaj. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
zame je odlično da so odstranili iz sheme Media center..vse pohvale da so uslišali prošnje.. ![]() |
||
|
![]() |
Značke |
bogati, eksplozivni, hd programi, mega, mega hd, programska shema, programsko, shemo, siol, siol tv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV in DODATKI | sladzan | SiOL TV | 21 | 28.02.2013 21:28 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:10.