|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
To je brezveze ker večina jih ne zanima HD kot tudi ne mene in sedaj bom plačeval več zakaj samo zaradi HD kar neki. Prej je bilo boljše, če si želel si dodal paket HD. Sedaj pa prisilno moramo imet HD kanale, če pa sploh nas ne zanimajo!!!!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tak da vsakemu svoje.. ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Link: http://www.siol.net/storitve/izbirni..._izbirnik.aspx |
||
|
|
||
|
![]()
Res je, posodobil se bo 4. 4. 2013 ...
Lp Jure |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
in če jih ne potrebujem zakaj pol moram plačevat za njih? siol bi enostavno rešil ta problem tako da dajo na izbiro dva mega paketa : mega in mega hd. recimo na t-2 bojo uvedli XL HD paket. kateri je v bistvu isti kot MEGA HD na siolu. vendar kljub temu ne bojo ukinli L paketa. L paket ostaja takšen kot je. torej tisti ki HD kanalov nočejo oziroma jih sploh ne morejo imet bojo ostali na L paketu. ne pa tak kot na siolu kjer sedaj mega paketa brez HD kanalov sploh ne moreš več imet. |
||
|
|
||
|
![]()
Čez par let glavnih kanalov sploh najbrž več ne bo v SD. Potem se boš pa jokal.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem naročnik Top Trio HD na optiki in ni mi jasno, zakaj mi na vseh HD kanalih, ki sem jih do 30.3.2013 imel v dodatku HD (Animal Planet HD, Discovery HD...) javlja, da moram dodatno naročiti Mega HD shemo. Glede na spodnji uradni post:
Paket TopTrio Mega programska shema (ne glede na tehnologijo) se naročnina poviša za 2,5 EUR. Paket se spremeni v TopTrio Mega HD (22 programov več). Paketom TopTrio HD (ne glede na tehnologijo) naročnina ostaja enaka. Paket se spremeni v TopTrio Mega HD (51 programov več). Paketom TopTrio Mega shema in dodatek HD (ne glede na tehnologijo) naročnina nižja za 5 EUR. Paket se spremeni v TopTrio Mega HD (9 novih HD-programov in 5 SD programov). bi se mi moral paket spremeniti v TopTrio Mega HD, torej bi moral imeti to vključeno. Na svojem servisnem portalu pa vidim standardno programsko shemo in dodatek HD (ki sploh ne obstaja, saj naj bi ga zamenjal Eurosport HD). To ni to, kar je bilo zapisano v postu? Tudi cena za naročilo Mega HD ni nikjer vidna (na komunikatorju ni, na portalu prav tako ne...) Ali ima še kdo podoben problem? Lahko kdo od siola poda več informacij? Hvala |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
zakaj nimam vseh hd programov, ce sem narocen na toptrioHD, mene ne zanima mega paket, ampak samo hd programi.
citiram Paketom TopTrio HD (ne glede na tehnologijo) naročnina ostaja enaka. Paket se spremeni v TopTrio Mega HD (51 programov več). torej, zakaj nimam vseh hd programov, fora je v tem, da je privzeto standard shema, ki je 5 eur cenejsa od mega, ampak nikjer ni to omenjeno, da moramo narocit mega shemo, da dobimo preostale hd programe |
|
|
![]() |
Značke |
mega, toptrio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Št. TV programov v paketu TopTrio | Vrhica | SiOL TV | 8 | 25.02.2013 10:20 |
Programski paket Mega | manc | SiOL TV | 4 | 08.12.2010 20:43 |
Mega paket | larisa | SiOL TV | 28 | 17.07.2009 11:38 |
Bil/a sem na koncertu... | Njuška Trap | Glasba | 572 | 06.12.2008 16:26 |
1 mega na en 2 mega | simnovv | Tehnična pomoč | 22 | 01.09.2006 20:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:33.