|
TViN – spletna televizija in video Edina TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod Na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
na Smart TV-ju imam naloženo aplikacijo za Tvin. Zanima me, zakaj se določeni programi na TV-ju ne vidijo, na računaliku (preko PC-ja pa jih lahko normalno gledam), npr. OTO, Planet 2 ... So kakšne omejitve na android TV? Pa zakaj določenih programov na tvinu, sploh ne vidim. Npr. 24Kitchen. Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
me zanima, če ima kdo izkušnje z TWIN aplikacijo na Android TV-jih? Namreč, odločam se za nakup televizorja, pa me zanima, kako TWIN aplikacija deluja na smart tv-jih? LP |
|
|
|
||
|
![]()
Sam imam philips android TV pa Tvin aplikacije ne moreš naložiti iz google play. Lahko jo naložiš, če si pridobiš apk in če na TV lahko vklopiš nalaganje iz neznanih virov (na nekaterih gre, na drugih spet ne). Sam aplikacije ne morem upravjati z daljincem ampak moram na TV priključiti miško.
Več o tem izveš na Slo-Tech forumu, kjer lahko dobiš tudi apk. |
|
|
|
||
|
![]()
Ne razumem kako to, da na SIOLu ne porihtajo, da bi android naprave delovale s TVINom. Namreč daljinec ne krmili pomikanja znotraj TVINa.. in ga je praktično nemogoče uporabljati..
ne gre pomika med programi... grrr |
|
|
|
||
|
![]()
Sej tut težave s predvajalnikom, flash itd.. niso odpravili že 5 let.
|
|
|
|
||
|
![]()
pa da bi vsaj obstajala kaka info kako si sprogramirati daljinca, da deluje potem pilot od TV boxa..
|
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno tale Tvin ni mišljen za delovanje na android TV, temveč le za tablice in telefone, ki imajo zaslon na dotik. Mislim da vem zakaj je tako.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa bi se še s tem tudi strinjal,. če bi lahko preko Siol BOXa imel še KODI gor,.. sedaj pa bi rabil 5 naprav, pa 5 pilotov,.. pa ... hudiča kako nimam rad te omejenosti v glavah... |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, če boste posodobili aplikacijo TVIN TV, za android tv.
Problem je namreč, da nam na tablici in računalniku TVIN dela brez problemov. Na TV, kjer imamo naloženo aplikacijo za TVIN TV pa ne. SLO 2 se nam že skoraj pol leta ne vidi (zablokira). Na TVIN TV so tudi drugi programi, kot na tablici in računalniku. Hvala za odgovor. |
|
|
![]() |
Značke |
android, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TViN | SiOL | SiOL TV | 1815 | 13.07.2020 22:51 |
Siol Pošta in TVIN prek GSM aparata | KikiN | Tehnična pomoč | 11 | 24.04.2014 19:18 |
TViN, nogomet - obvestila o zadetkih | alex1 | O storitvah | 9 | 18.03.2014 21:06 |
Aplikacija IPTV za android | d14 | SiOL TV | 12 | 28.01.2013 10:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:46.