|
||
|
![]()
Pravkar prejel obvestilo o novih nastavitvah za carrier...
In v Settings se je pojavila opcija Wi-Fi Calling. Torej smo le dočakali. Gre za iPhone SE. |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa to rabite? Kaj se Telekom Slovenije ne hvali da ma naboljše mobilno omrežje..?!?
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam Google Pixel 2XL, vklopljen VoLTE in VoWIFI preko moj telekom, a vendar storitve ne morem uporabljati. Za vse ki imate podobne težave...Telekom helpdesk pravi, da telefon enostavno ni podprt, a vendar, telefon tehnologiji podpira. Telefon seveda ni bil kupljen pri telekomu.
Hvala telekom. Sem bil dolgo zvest uporabnik in reden plačnik. Zdaj bo čas za menjavo. |
|
|
|
||
|
![]()
Če google ne podpre, potem ne podpre.
Telekom lahko zgolj prosjači. |
|
|
|
||
|
![]()
Po zadnji posodobitvi telefona huawei p20 pro je VoWifi podprt in dela!!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Moj huawei P10 tudi omogoča vowifi ampak v nastavitvah enostavno ni opcije. Vem pa da je bila pred posodobitvijo na novejši sistem. Torej zdaj moram čakat da huawei naredi novo posodobitev. No če jo bo sploh kdaj
|
|
|
|
||
|
![]()
V članku Test na dlan je bil omenjen telefon Nokia 8.1 da podpira volte in vowifi. Na spletni strani pod podrobnosti je križec pod volte in vowifi. Zdaj me samo zanima, če podpora za volte in vowifi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi če telefon podpira VoLTE in VoWiFi, mora biti izpolnjenih še nekaj dejavnikov, da storitvi delata. Aparat mora biti testiran v našem omrežju, prav tako gre za dogovre med nami in proizvajalcem. Da skrajšam ne, Nokia 8.1 ne podpira VoLTE in VoWiFi.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo, kaj je pa z Poco F2 Pro (Xiaomi), če vklopim VOLTE mi od klicateljev ne kaže podatkov - vsi so neznani. Če izklopim je normalno ampak potem preklopi na 3G/2G. Sklepam da niste testirali in potrdili?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Sandi |
||
|
![]() |
Značke |
volte |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:20.