|
||
|
![]()
bi bilo spooky samo po sebi, ne pa zarad nekih demonov, ki imajo ne vem kakšno že zvezo s to uro.
|
|
|
|
||
|
![]()
A ste Poltergajsta že kaj omenjal. Zaradi tega filma nekaj časa nisem gledal tv-ja.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Iz otroštva se najbl spomnim filma " Človek slon " sem ga ispod koutra gledala, mi je bil takrat fejst strašn pa žalostn, pol k sem bla pa večja so me pa navduševal Fredy Kruger in Mora v ulici brestov, nazadnje me je blo pa strah k sem gledala Krog (sej ne bi bil tolk strašen, če ga ne bi gledala v popolni temi, pa če me pol moj ne bi mal strašil).
Ja....grozljivke so pa neki druzga :D |
|
|
|
||
|
![]()
Dark Water. Nič kej preveč strašljivega. Sej filmu v bistvu nič ne manjka, ampak je pa tko hudo depresivno okolje, da človek kar komaj čaka, da se bo kej zgodilo. Ves ta dež in sivina naj bi verjetno povečevala pričakovanje, ampak meni sta samo morila in vse skupaj se je vleklo kot čreva. Čemu oblica dobrih igralcev, ne vem.
Mogoče pa samo jst res nimam dobrega dneva za takle film. |
|
|
|
||
|
![]()
JAP al USA ver.?
Drgač pa še en klon Ringuja... |
|
|
|
||
|
![]()
USA, na žalost. Sej me je izučilo za vsaj eno leto spet.
|
|
|
|
||
|
![]()
pa ni vse nujno slabo...
![]() Calvaire http://www.bloody-disgusting.com/review.php?id=914 artistu se v meglenem izgubljenem gozdu pokvari kombi. naleti na zbeganega domačina ki ga pelje do zaprte gostilne, da preživi noč in naslednji dan poskuša popravit vozilo. temna, zasnežena narava in mokra meglena pokrajina brez horizonta. kdo lahko živi in preživi v taki okolici in kaj postane podvržen brez brižni okolici ? minimalističen, analitičen in nespektakularen, samo nekaj razlik med deliverence in calvaire. bistvo je pravzaprav enako... nekaj časa me ne bodo videli v notranjosti pohorja (z bicikla je preveč podobno) 8/10, počasnost mi ni delala težav |
|
|
|
||
|
![]()
Mojster grozljivk in shrljivk Cornholio
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
starejše v obskurnih videotekak na vhs, novejše pogosto menjave med ljubitelji.
določene videoteke so pa kar dobro založene z dvd tega žanra. od jesenic do ljubljane malo morje. |
|
|
|
||
|
![]()
v videotekah najdeš kaj??
a ima potem kranj najslabšo ponudbo?? corn, tale tema je pravi biser. pohvale. si tako močan na filmu noir? |
|
|
Značke |
splošno, strašljivke |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:18.