|
||
|
![]()
Prosim, da mi vse, kar vas še moti ali, če je še kakšna napaka napišete v to temo, jaz se med vsemi temi temami ne znajdem več, oz ker je tolk pripombe v tolk različnih temah, ne morem vsega najdt in ... no dejmo se prosim potrudit in mi samo tuki pište, o forumu
![]() plus to, kdo še ne more do starega nicka ali ima premalo objav naj prosim piše mani na mail imenik@siol.net ... namesto, da se po nepotrebnem razburjate ... :wink: |
|
|
|
||
|
![]()
Meni je več ali manj vse cool, kar me pa moti pa ni vredno omenjat so malenkosti, ki mi ne otežujejo pregledovanja foruma.
---Zelo bi mi bilo všeč, če bi dali vsaj osnovne smile-je pri hitrem odgovoru--- ---Falijo kaka "navodila" kaj katera stvar pomeni npr. Piše da nisem v nobeni skupini WTF ![]() Sem prilagodljiv in se bom prilagodil temu tako kot pač bo ![]() Veliko uspehov Goody ![]() |
|
|
|
|||
|
![]()
dom ini chi, hvala, bom prašala pa sporočim
pa še tole si zabeležim Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ja če novga prlimaš sredi stavka ti avtomatsko vrže vse ostalo vrže v spodnjo vrstico
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kako pa kaj zgeda da si zapomni prijavo? Da se ne rabis vedno vpisovat?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
najbolj moti to da mam na monitorju eno četrtino strani belo k ma kompletn siolov portal fiksno nastavljeno resolucijo :D
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Slike so vpete v div tag, zato da slike sirse od 740pix ne podrejo sirine objave. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
nevem sicer, če je tukaj vmesno vprašat, ampak bom vseeno. ali bo tema računalništvo na siolovem portalu še obstajala al je mrknila v noč- hvala.
|
|
|
Značke |
ostalo, pripombe, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:10.