|
||
|
![]()
Js mam pa en problem, namreč včeraj sem pri mobitelu kupil nokio n70 in jo danes po 18-urnem polnenju prižgal.
Ugotovil sem, da vsakič ko prižgem fotoaparat, se mi po nekaj sekundah avtomatsko ugasne, čez nekaj spet prižge in to počne vedno, ko ga prižgem. V navodilh sem prebral, da se aplikacije avtomatsko zaprejo, če pride do preobremenitve pomnilnika, sedaj pa ne vem če je ugašanje fotoaparata povezano s tem ali pa je tovarniška napaka. Prosim za kakšen nasvet. |
|
|
|
||
|
![]()
glede na to, da je telefon čisto nov, je sigurno tovarniška napaka. odnesi ga na mesto, kjer si ga kupil in reklamiraj.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
to se je dogajalo tudi meni in se je stvar po parih dneh umirila sedaj dela bp sej maš itak garancijo 2 leti če bo kaj narobe:D
|
|
|
|
||
|
![]()
ja, sej dans normalno dela, upam da bo tut naprej.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja sem slišal da je nekaj s tem ugašanjem tud pr kolegu. On je šel z računom v trgovino in ga menjal, vendar se je tudi novi podobno obnašal. Nekje smo slišali potem, da imajo Nokie N70 nek serijski feller
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
res je... telefon je počasen ko hudič, da odpre fotoaparat rabi 3 sekunde, da ne govorim o špilanju mp3ev... na tvojem mestu bi ga vrnil nazaj in vzel n80... hitrejš pa še wi-fi ma
|
|
|
|
||
|
![]()
banalna težava... ampak ne najdem rešitve...
pri klicu z drugega telefona na Nokio E70 mi ne izpiše imena klicočega, čeprav ga imam v imeniku, ampak mi napiše samo številko!... najprej sem mislil, da ja zato, ker so v imeniku shranjeni vnosi v obliki +38641..... in sem to spremenil, ampak še vedno isto... tudi če kličem iz tega telefona in namesto da bi izbral iz imenika, kar vpišem številko (ki je drugače v imeniku) mi ne izpiše imena... pregledal nastavitve, navodila in vse... ampak ne najdem rešitve... lahko kdo pomaga? |
|
|
|
||
|
![]()
a maš slučajno dvojne vnose- na sim in na telefonu?
|
|
|
|
||
|
![]()
ne ne... imenik je samo na telefonu in ne na sim kartici...
|
|
|
Značke |
5000napaka, e700, e90, hdmi, msn, nokia, nokiaproblem, software |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 11:45 |
Nokia E61 kot VoIP telefon na Sinope 568+ | VivinC | Tehnična pomoč | 0 | 23.03.2007 22:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:10.