|
||
|
![]()
Vse kaže, da se čez lužo, tam pri kavbojih in indijancih, tudi ubadajo s čiščenjem tipkovnic
![]() V članku Five tips for keyboard cleanup TechRepublic snažilke in snažilci čistijo tipkovnico ![]() Veselo branje in na delo ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aha prebral sem tukaj marsikaj http://www.cyberclean.si/view_doc.php?view_doc=23 vendar me zanima kako ste vi uporabniki zadovoljni. Saj veste na spletnih straneh marsikaj napišejo da prodajo, najboljše mnenje je pa neodvisna izkušnja samega potrošnika.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sem pristaš "stare šole"
podret,spucat,nazaj sestavt |
|
|
|
||
|
![]()
Danes sem kupil Cyber Clean.
Prah počisti v nulo tudi med najmanjšimi vidnimi špranjami, tudi tistega ki ga stisnjen zrak ne odstrani, Za ostalo trdovratno umazanijo pa očitno ni namenjen, no razen da 99,999% uniči bakterije in gljivice, kar je zapisano na ovitku? |
|
|
Značke |
Čiščenje, tipkovnice |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nokia problemi/nasveti/pomoč | nbadrafter | Mobilna telefonija | 232 | 05.07.2013 09:04 |
Spomladansko čiščenje - mehki del | Paganini | Računalništvo in internet | 3 | 19.04.2009 22:39 |
Letos naj bo spomladansko čiščenje okolju prijazno | soncica1 | Znanost in okolje | 6 | 17.04.2009 18:06 |
Čiščenje zob | modelko | Zdravje | 32 | 21.08.2006 08:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:41.