|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
v nekaj postih sem prebral, da je Sagem kar lustna stvarca, ki bi naj imela 1 FXS in 1 FXO/FXS port itd... Ker snujem sistem pametne hise imam kar nekaj analognih uporabnikov (domofon, GSM vmesnik,...) in bi mi prislo zelo prav, ce bi lahko kaj caral s temi porti in kombiniral z ostalimi IP telefoni. Prav tako bi zelel VOIP centralo priklopiti na streznik za IP telefonijo. Ali se kje dobijo kaksna navodila ali vec informacij, kaj se da vse narediti s tem sagemom (predvsem z admin geslom) ? Ali se je kdo ze igral z nastavitvami za FXS oz FXO porti ? Pogovarjal sem se z podporo in pravijo, da lahko hkrati deluje le 1 aparat (PSTN ali IP telefon). Vedno sem mislil, da lahko delujejo vzporedno - vendar ocitno temu ni tako - ali se da kaj scarati z nastavitvami ? Hvala in LP, Bulek |
|
|
|
||
|
![]()
Sam se ravno nebi zanašal na izjave na helpdesku. Mene so recimo prepričevali da se mi modem sinhronizira z 2Mbps, pa imma 2x tv, 2x voip in 2mbps paket
![]() Če imaš eno cifro potem res ne moreš sočasno uporabljat VOIP in analogca.... druga stvar pa je če imaš dve cifre... |
|
|
|
||
|
![]()
Na vsak phone port gre svoja št. ki seveda lahko dela vzporedno...
|
|
|
![]() |
Značke |
admin, kaj, nastavitvami, pridobim, sagemu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:35.