|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Italjanke? Čudovite, lepe, samo malo stresate in gelose. ![]() |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
![]() tole pa je bil odgovor ... Citat:
|
|||
|
|
||
|
![]()
Kot sem slišal se da na Calabri počitnikovati še za dobro ceno, pa tudi njihova kuhinja je verjetno odlična. V prihodnosti načertujem malo pohajkovati po Pugli in obiskati isole Tremiti. Poznam ljudi, ki so pugliesi in so mi zelo lepo govorili o ljudeh in njihovih navadah. V načrtu imam severni del, toda rad bi videl tudi Lece, mesto za katerega pravijo, da je eno najlepših v It. Pa tudi tipične stavbice imenovane Truli ne smem spregledati.
V Venezio smo se večkrat odpravili na enodnevni izlet, pa tudi po kakšen teden sem preživel tam. Itak je nekaj prečudovitega sploh pa skrite ulice in kotički manj znani turistom. Zadnja leta se mi je prav zaradi skomercializiranosti in navala vedno slabših gostov malo uprla - žal. Pred kakšnim mesecem pa sem si prvič ogledal Udine. Moram rečt, da me je staro mestno jedro kar prijetno presenetilo. :cool2: |
|
|
|
||
|
![]()
Obožujem Italijo, najraje bi jo prehodila kar peš! Naravnih in kulturnih zakladov je več, kot jih lahko obdelaš v enem življenju. Najbolj od vsega pa sem se zaljubila v Sardinijo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
ali je že kdo poskusil?
mi smo rezervirali za konec junija v toskani...., prvič lp ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
priporočam katalog INTERCHALET
![]() mi smo šli pred dvemi leti tko s prjatli na Azurno obalo ... fantastično je bilo ... ogromna hiša, 140 kvadratov, 2 garaži, 4 spalnice, terasa na strehi, vrt, bazen, 3 kopalnice, ogromna dnevna soba, pralni in pomivalni stroj, mikrovalovna ... 60 jurjev na osebo / teden ![]() letos gremo pa na Korziko in upam, da bo tud kej finga ... sam tam je malo manj izbire, sploh takih hišk, ki so blizu morja a vi greste tud v hiško iz kataloga INTERCHALET? |
|
|
|
||
|
![]()
jaz sem bla z interchalet lani prav v Toscani - in je blo fajn
čeprav mislim da to ni bla srednjeveška vila, ampak le nekaj 10 let stara hiša najem je bil 40 jurjev na osebo (+stroški plina in elektrike na koncu) - pa tud kar velka hiša, 2 kopalnici (za 7 ljudi), terasa, mali bazen, teniško igrišče, pralni in pomivalni stroj (no, mikrovalovne ni blo), pa par 100 metrov naokol nobenega ne domačina ne turista - samo oljke |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Prosim, da se v nadaljevanju držite teme.
Binga-Bonga, brez izpadov prosim. Vsako vprašanje o tuji deželi je relevantno, ne glede na to, če misliš, da si nam s prihodom na forum, kot Kolumb, odkrila Italijo. Lep pozdrav |
|
|
Značke |
cene, italija, mesta, osebnosti, turizem, znamenitosti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:35.