|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imel bi vprašanje, zakaj mi pri gsm-u SonyEricsson k320i le tega ob vklopu kajkmalu izklopi, tako da ga ni možno priklicat. Gledal sem nastavitve pa nič takega zasledil. Ve kdo v čemu je stvar? Zadeva je nova.
|
|
|
|
||
|
![]()
podobni problemi z v640i....je šel na servis....zdej dela....do kdaj - bomo pa še vidl....
|
|
|
|
||
|
![]()
dragos: če prav razumem se ti takoj po vklopu telefona le-ta ugasne? Če je tako potem brž na servis.
|
|
|
|
||
|
![]()
kupujem memory card za SE. Mora biti obvezno od ScanDisk-a?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne, ni nujno da je od Sandiska, so tud Apacer pa Kingston dobre. Vglavnem te 3 firme so najbolj znane, čeprav je Sandisk najbolj izpostavljen
|
|
|
|
||
|
![]()
hej!
ima kdo w580i...sm brala o tem da se ful lomijo tipke, pa me zanima če ima kdo s tem probleme oz. če je to res bila samo ena serija. hvala....lp |
|
|
|
||
|
![]()
banAna_: telefon ima moja punca in nič ne vem da bi se ji karkoli lomilo na mobilniku. Lahko pa je seveda izjema, ki potrjuje pravilo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a kdo ve kdaj bo na prodaj in po kakšni ceni SE - XPERIA?
|
|
|
Značke |
info, nasveti, reklam, sonnyericsson |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
hitri nasveti, vprašanja, info ... | Soleil | Dom in družina | 80 | 10.03.2011 02:30 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:57.