|
||
|
![]()
Meni so najboljši mobiji od Nokie
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nokie so vredu, čeprav se je kvaliteta izdelave precej poslabšala v primerjavi z modeli izpred 2 let, prav nasprotno opažam pri SE, novi modeli delujejo dobro izdelani.
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj bil na mobitelu pa gledal mobilnike,rad bi mobilnik in dlančnik ob enem,nokia n 95 ga nima,všeč mi je pa bil Sony Ericsson P1i,kako se obnese je vreden nakupa,ali pa,če vesteza kaki model boljši od njega oz kaj naj nabavim.
Lp |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če si pripravljen odšteti toliko denarja potem sta n95 in p1i super izbiri. Osebno me pri N95 moti to, da nima touchscreena, ko se teh enkrat navadiš potem kar pritiskaš po raznih zaslonih
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz še vedno potihem upam, da bojo podaljšali tale zastonj gigabajt, ker je ena boljših stvari ki so jih zadnje čase ponudili.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se že ve kaj, ali bodo pri Mobitelu v decembru imeli kaj podobnega v ponudbi kot je sedaj Nokia 6120 klasik? Se pravi - kot je pri tej Nokii, ki za relativno malo denarja (več kot 100e za telefon nti pod razno ne dam
![]() Torej, se splača počakat še kak mesec? Sicer mi je Nokia 6120 blazno všeč, tako po funkcionalnosti, kot po dizajnu, a me malo bega slabša barerija (slaba, v prmerjavi s SE baterijami). ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:05.