|
||
|
![]()
stLARA: katerega točno se bojiš da pri Mobitelu ne bo? N82 zagotovo ne.
Pri mehanizmih je pa tako, da so pri Nokii 6280 in podobnih jajcih gingavi, pri kakšnem E65 pa deluje odlično. Skratka "malo denarja, malo muzike" princip. |
|
|
|
||
|
![]()
kaj pa sony ericsson k850i
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ali bo povozil pregrešno drago in "baje slabše glede fotk ocenjeno" N95
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
recimo: Sony Ericsson K770 ali pa Nokia E51 ...
za N82 in za K660i pa tako ali tako vem, da prideta na tržišče šele po novem letu ... Po eni strani me moja trenutna Motorola (je nisem kupila, ker je tako ali tako ne bi, temveč dobila) že tako nervira, da je samo vprašanje časa, kdaj jo bom vrgla v zid, po drugi strani pa sem izbirčna glede prihodnjega mobitela, saj se bom očitno vezala za dve leti (mobitelovi aneksi z UMTS) ... ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Jst imam Nokio 6280 in nimam nikakrnšnih problemov z drsnim mehanizmom. Pa sem tudi tak nepazljiv tip človeka in mi je že milijonkrat padla na tla. ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
misswho: težav nimajo vsi, jih pa ima nemalo uporabnikov. Rekel bi, da si med srečkoti.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nokia n73 je zakon
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima nakup LG gsmja, ki je trenutno v mobitelovi akciji. Ali ga kdo ima ter kaj meni o njem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kateri LG pa te zanima?
|
|
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:23.