|
Lepota in stil moda, nasveti, nega, lepota ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lp. Zanima me če kdo ve, ali je kjerkoli v sloveniji ali v avstriji katero od nakupovalnih središč odprto danes, v nedeljo, dlje kot do 15.ure? Hvala, lp
|
|
|
|
||
|
![]()
EJ... a mi zna kdo pomagat kje bi se dobilo kake smešne nogavičke v centru ljubljane...tako da bi bile neke smešnice gor? :D lp tnx
|
|
|
|
||
|
![]()
v fabiani se vcasih kaj najde.mogoce h&m?
|
|
|
|
||
|
![]()
Lep pozdrav!!!
Jaz sem nova na tem forumu, se mi je zdela zanimiva debata, pa sem se vključila! Rada bi namreč zvedela, kje lahko kupim širk pas ali pa "korzet", ki je letošnje leto tako in... takšen, ki si ga lahko kot modni dodatek pripnem čez bluzo oz. srajco! Že v naprj najlepša havala za inf. če je katera kje zasledila zadevo ![]() uživajte |
|
|
|
||
|
![]()
dober dan,
v zadnjem času se zanimam, za nakup tako imenovane "švic majice". zanima me, če ima kdo izkušnje s tem, in če mi lahko svetuje katera izmed znamk je kvalitetena. hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Hej.. "švic" perilo in/ali termo perilo dobiš v Poslovalnicah Beti. Sama ga uporabljam pod moto kombinezonom in sem strašno zadovoljna z njim Sicer sem ga kupila v Slov. Konjicah v Beti trgovini, sem pa prepričana, da ga imajo tudi po drugih poslovalnicah po Sloveniji.
Cena je bila tam okoli 10000 takrat še SIT ov (mislim da hlače in majica.. ).. in sem resnično zadovoljna Znamka mi je čisto padla iz glave, je pa neka smučarska zadeva. Partner jo tudi ima že mislim, da tretjo sezono in je zadovoljen. Zakaj jo nameravaš uporabljat? Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Cao
Gdo mi lahko pove kje se lahko kupijo ženske usnjene rokavice z notranjostjo iz kašmirja? |
|
|
|
||
|
![]()
jaz pa iščem kšno trgovinco, kjer dobiš po ugodni ceni komplet za oblečt (tle mislem predvsem na kašne moderne hlace, pa ksn suknjic, srajco, plašč, ni treba da je kakšna znana firma, važno da je nekaj kvaliteta ter ugodna cena!
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
Mene pa zanima, če ima kdo kake izkušnje z nakupovanjem v Italiji (tekstil). Kdaj se tam začnejo razprodaje. Če kdo ve, prosim naj navede trgovine v Trsu ali njegovi okolici, kjer se splača nakupovati. Hvala vsem... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, kje si lahko(če si lahko) kupim takšne vojaške tablice identitete---
![]() Rada bi kupila "prazne", da bi lahko potem dala vgravirati moje podatke ![]() ![]() |
|
|
Značke |
bejbo, dobit, kaj, kako, kupiti, najti, svileni, šal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako priključiti Tv na PC | Echani | SiOL TV | 8 | 28.02.2020 07:12 |
Amerika | Nushy | Potovanja | 90 | 25.09.2009 20:34 |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 14:33 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 23:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:09.