|
Lepota in stil moda, nasveti, nega, lepota ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
živjo, mene zanima kje v LJ se da kupit teliran moški pulover.
iskala sem v zari, h&m, jack&jones, tom tailor... ampak nimajo. verjetno bi morala v hugo boss ali kaj podobnega, vendar me vseeno zanima še kaka druga opcija? lp |
|
|
|
||
|
![]()
Kdo ve, kje v Lj. se da dobit usnje na meter?
Iščem razne vrste mehkejšega usnja do debeline 2mm. Lahko so tud manjši kosi/ostanki, az recimo 2 A4 formata. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Malo obujam tole nekoliko zamrlo temo, sicer me pa zanima kakšne izkušnje imate s spletno trgovino (Haburi.Com)? Plačal bi tako, da bi nakazal na njihov TRR in potem oni pošljejo robo. Mogoče se komu sanja kje bi se dalo kupiti oblačila znamke Abercrombie&Fitch (abercrombie.com)? Pa še to, se da kje v SLO dobiti izdelke od Tigi-ja v kakšnem frizerskem salonu?
Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Za Tigi ti lahko pomagam - jaz jih kupujem v frizerskem salonu Lassal v Kamniku (Perovo)
|
|
|
|
||
|
![]()
Mal mi povej, ker je kej fajn? Včasih mi je bil zelo dober od L'oreala on Matte vosek (taka siva embalaža) pa ga potem nisem več uspel dobit, imel sem tudi neko od Joicota (Ice Hair) sam mi ni blo neki mel bi pa kej takiga ko se res fajn oblikuje pa da nimaš takih "mokrih" las pa da zdrži vredu..
Tole sem imel včasih: http://www.feelunique.com/p/LOreal-P...utm_medium=gen Hvala. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
to pa pojma nimam, ker ne maram nobenih teh stvari na laseh; jaz imam samo nek spray - balzam za lažje razčesavanje mokrih las, ker imam dolge.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sicer pa še neki me zanima ali kdo ve kje bi se dalo kupiti oziroma videti kakšne zapestnice kot so tele (http://trgovina.sc18.info/index.php?cPath=21) se pravi take gumijaste, malo širše s kakšnimi (športnimi?) motivi?
Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Imam problem: visok sem 190 cm, sem vitek, imam pa zelo dolge roke, tako dolge, da mi ni prav skoraj nič, kar kupim z dolgimi rokavi (srajce, majice, puloverji, jakne...)... Mi lahko kdo pove, kje prodajajo oblačila s podaljšanimi rokavi, denimo srajce, majice itd.?
Hvala za pomoč. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
našega latino pobčka-Jan-a P.vpraši ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Mogoče kdo ve kje v lj nudijo najboljši tečaj za nohte!
pozdrav ![]() |
|
|
Značke |
bejbo, dobit, kaj, kako, kupiti, najti, svileni, šal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako priključiti Tv na PC | Echani | SiOL TV | 8 | 28.02.2020 07:12 |
Amerika | Nushy | Potovanja | 90 | 25.09.2009 20:34 |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 14:33 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 23:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:32.