|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jaz sem bila v ta namen (vozniški izpit) ravno včeraj pri okulistu. Prejšnjič mi je okulist (bila sem pri nekom drugem) dal potrdilo za tri leta, včeraj pa mi je (zdajšnji) okulist rekel, da se mi dioptrija očitno ustavlja in da je drugače vse ok, pa mi je dal potrdilo za deset let. Pa še zelo prijazen in šarmanten gospod je bil
![]() Aja, če koga zanima: bila sem v ZD Vič, pri dr. Golmajerju. Pregled stane 6000 sit. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kolikor jaz vem, imaš pregled, ko greš delat vozniško, potem pa naslednjega, ko si star 80, če nimaš omejitev (oči, težave s srcem...). |
||
|
|
||
|
![]()
ej ne vem, mogoce sm kej zaje3ala pa narobe slisala...treba prevert
|
|
|
|
||
|
![]()
jest tud še nism slišala za pregled na 5 let
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Jaz ga pa ima, trajnega in sicer sem zdravniku na zdravniškem pregledu za avto lepo razložila, da sama hodim redno na vsakoletne preglede k okulistu čisto neodvisno od teh zdravniških pregledov, kar je ja logično - če slabše vidiš, greš k okulistu na pregled. Tko da prvič sem imela vozniško samo za 5 let, pol sm mu pa tko povedala in sedaj nimam nobenih omejitev glede tega na vozniškem dovoljenju. Seveda pa grem res vsak let na pregled k okulistu in menjujem stekelca na očalih, če se mi vid poslabša. :D |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ni se.
|
|
|
Značke |
okulista, potrdilo, spričevalo, zdravniško |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:12.