|
||
|
![]()
Brez veze!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Razmišljam o tožbi mojga profesorja fizike, ki me je vsa ta leta zavajal z tezo, da je Pluton vendarle planet, kar je pustilo globoke posledice na moje duševno zdravje. Kako bedno se mora počutiti šele Pluton.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Škoda sam zato, k bodo mogl vse atlase zamenat-kok je to stroškov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nič škoda, večja škoda je, da so cela desetletja zmotno menili da je Pluton planet, čeprav ni ustrezal tem definicijam.
Sicer pa je cifra 8 zelo lepa cifra Merkur Venera Zemlja Mars Jupiter Saturn Uran Neptun Od Neptuna naprej pa so pritiklavi planeti, najbolj sramotno je, da so besedo ' Dwarf ' prevedli kot Škrat(ji), ***emu. In tako se je glasilo, pluton je škratji planet in ne pritiklavi planet. A potem do Dwarf Stars - Škratje zvezde??? Bedni prevajalci, ki so dobesedno prevajali, in tudi na rtvslo.si |
|
|
|
||
|
![]()
Pluton je še vedno tak kot je bil prej...spremenila se je samo definicija, tako kot so nekoč spremenili definicije, da je zemlja ploščata in v središču vesolja...pri tem zemlje niso niti spremenili, niti jo prestavili...
Bilo bi bizarno, če bi se pri vseh teh novih podatkih, še vedno držali starih definicij, ki so odslužile svoje, samo zaradi tradicije, milo rečeno... |
|
|
Značke |
izgubil, planeta, pluton, status |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:12.