|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lp
Doma sem imel povezavo ADSL TRIO in sem imel na računalniku poleg interneta tudi SIOL TV. Sedaj sem računalnik prinesel v Ljubljano(faks), kjer mam kabelski internet in preko routerje. kar se tiče routerja in povezav je vse pravilno nastavleno, saj deluje na ostalih in je tudi že lani. Mislim, da je problem v tem, da so se nekaj nastavitve spremenile zarad siol tvja. Ukaz, ki sem ga moral vnesti za siol tv je: route -p add 239.255.0.0 mask 255.255.0.0 192.168.25.1 Če kdo ve, kako to popraviti, da bo spet deloval normalno internet, naj prosim napiše Hvala in lp |
|
|
|
||
|
![]()
router ti mora dodelit lokalni IP naslov. Torej si v LAN nastavitvah pri lastnistih TCP/IP izberi opcijo da se ti avtomatsko dodeli IP naslov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vse je nastavljeno! Sem probal povezat z kablom tud na prenosnika in je šlo. Nekje drugje je problem.
|
|
|
|
||
|
![]()
pol pa probaj z
route -p delete 239.255.0.0 mask 255.255.0.0 192.168.25.1 če misliš da je to problem |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Nekaj drugo izgleda... |
||
|
![]() |
Značke |
dela, internet, več |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:42.