|
Slovenija aktualni politični dogodki v Sloveniji ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V zadnjem času sem povsod, kjer so se pojavili problemi (policija, demonstracije, izvrševanje sodnih odločbo) opazil gospoda Aleksandra Todorovića. Bil je npr. med delegacijo izbrisanih, potem se je metal po tleh ko so policisti izselili nekaj vlomilcev v Prekmurju iz nekega kulturnega doma, metal se je po tleh včeraj, ko so deložirali neko družno iz Kolizeja v Ljubljani...
Ne vem, ampak imam občutek da omenjeni gospod prav išče probleme in provocira državne organe, od policije naprej. Kaj vi mislite o tem? |
|
|
|
||
|
![]()
Išče somišljenike (se prav druge zatirane) za svoj boj...
|
|
|
|
||
|
![]()
...mislim, da je čas, da ga ornk zbutajo, pa zbrcajo čez mejo
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Tudi taki morajo bit.
![]() Najboljši natlametalci so bili od avstrijskega Greenpeacea, ki so pred leti prišli sem protestirat proti zamenjavi uparjalnikov v NK Krško. Hoteli so preprečiti transport uparjalnikov tako, da so se priklenili nanje. Gor so viseli par ur, potem pa protestirali proti krutosti, neprofesionalnosti in grobemu ravnanju naših policajev. Ti namreč niso računali na kaj takega in niso imeli pri roki nobenih primernih klešč, s pomočjo katerega bi greenpeacovce spravili dol z uparjalnikov takoj, ko bi se pofotografirali. Ali pa vsaj takrat, ko jih je prijelo scat. |
|
|
|
||
|
![]()
Ne išče problemov, temveč išče publiciteto.Simpl ko pasulj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Najverjetneje čuti, da je to njegovo poslanstvo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Mene malo spomni na Dragišo Marojevića, če se še spomnite tistega tipa?
|
|
|
Značke |
metanje, tleh, todorovića |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:15.