|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni
Jaz bi rad zvedel za podjetja ki prodajajo ali izdelujo lesena pasivna nizkoenergijska okna na Hrvaškem. lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]()
Kupujem diesel agregat, pa me zanima, kje bi se ga dalo poceni dobit. Lahko tudi rabljen-vendar v brezhibnem stanju.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri mesarju sem videl gospo, ki je imela denarnico za kovance v "obliki marjetice" (rože).
Vsal list je bil kot predal za istovrstne kovance. Žal sem se prepozno spomnil, da bi jo kaj več poprašal o tej dokaj koristni denarnici. Ali kdo ve kaj več ![]() Hvala v naprej ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
teh denarnic se je dobilo na kile ... malce pobrskaj po netu ...
![]() drugače pa meni niso ravno fajn, ker najraj vržen vse kovance skupaj v drubčkeno ljubko žensko denarničko, ki zgleda kot miniaturna torbica ... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A to je tista plastična?
K ti pol enkrat žep strga, k je polna. |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima tole...moj partner je že 3 leto prijavljen začasno pri meni.
Se to lahko po nekaj letih avtomatsko preide v stalno ali ne? Ker tega pa ne bi rada. Hvala za odgovor. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ne, ker ne more naslova kar priposestvovati, kot recimo služnost za neko pot. Ampak se je potrebno prijaviti na določeni naslov, ko pa je enkrat prijavljen, ga pa ti ne boš mogla odjaviti, sploh pa če sam ne bo želel tega.
|
|
|
|
||
|
![]()
pozna kdo tole rožo,dobili smo jo v dar,pa ne vemo nič o njej...hvala za odgovor!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ena vrsta bromelije je
|
|
|
Značke |
cepljeni, cvetlicapozna, hitri, ikea, info, kdo, nasveti, oreh, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Vprašanja o T2-ju...(računi, težave, info ..) | meadow sun | Tehnična pomoč | 10 | 21.05.2007 19:11 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:37.