|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
v nedeljo naredil 25 km....
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() tole sem mislu na tole k 80km je velik po gozdu za prevozi ![]() lp ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Noup po gozdu se takrat nisem peljal. 80 km je blo ceste
![]() ![]() Ja res je...nekateri avti se spustijo centi bliz, pol pa še hupajo. češ, zakaj se sploh vozim po cesti, pa fakiče kažejo, mah... |
|
|
|
||
|
![]()
Katrin ugiba, nič ne zmišljuje
![]() Jaz sem v nedeljo naredila 60 km in se na koncu komaj spravila iz kolesa (mal pretiravala)... zdej so pa že res nizke temperature. |
|
|
|
||
|
![]()
bicikel zamenjal za sobnega na skupinskih vadbah... Glede na trenutno gibanje temperatur naravi, sem se pridružil skupini indoor kolesarjev... več o RPMju pa na linku/
Tole je idealni trening čez zimo in seveda priprava na pomlad/poletje 2008 ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A to se dobite u fitnesu skupaj in potem gonte?
Sicer dokler ni snega se še da zunaj gonit.. sploh zdej k je blato in use! Men je prav zanimivo iz specialke na MTB presedlat pa v gozd po lužah in blatu zagonit ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja to se v fitnesu dobimo ni pol gonmo,
![]() ful dobra scenca, res... |
|
|
|
||
|
![]()
zanimivo je tole.. morm mal pogledat v okolici po fitnes centrih ce obstaja kaj podobnga
![]() btw.. a ve kdo za kakšne dobre vilice? js mam ene stare foxove in so cist hin že:S gledam Rock Shox REBA Race.. voz kdo te? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:30.