|
||
|
![]() Citat:
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz grem skoraj vsak vikend nekam na pohorje.. na kakšno turo.. tko da ce je še ker za zravn.. naj pove
![]() PS: za mravljince v rokah: -predolg kolo, fajfa -prevec naprej nagjen sedež -napačne rokavice -napačni gripi |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi šel, pa me je strah....kaj če me na Pohorju medvedi pojedo
![]() ![]() ![]() Hja....punce bi morale nekaj rečt, a ne. Daj Aldeberan....postavimo neki resn termin ![]() |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
spartan, ja tisto je karbon, ![]() Citat:
![]() |
|||
|
|
||
|
![]()
sej bicikl morš po meri kupit
![]() mogoč nimaš pravilno nastavljenega (blokeji, sedež....).. in je drža napačna.. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mah ne se preveč sekirat, se bomo že zmenili in našli čas za kakšno skupno turo...
No včeraj me je lepo vreme tako zdražilo ( in pa sevede nov bicikl), da sem šel še popoldan na eno tako malomanj kot 30km dolgo turo,... bolj ravninsko, ane...in moram rečt, da bicikl leti kot sneta sekira, hehehe... |
|
|
|
||
|
![]()
updejt: po 70 prevoženih kmjih (večina v enem dnevu, hehe) lahko rečem, da je bicikl več kot odličen... danes sem ga peljal na ''nulti'' servis... prestave so bile za naštelat, jutri pa spet eno krasno turo...
@Katrin: ugotovil sem vzrok mravljinčenja v zapestjih: 1.) prevelike rokavice 2.) če držiš bicikl za ''roge'' in imaš dlani naslonjene na tistem delu, kjer se rogovje stika z balanco, no potem se tudi pojavi mravljinčenje... danes sem namreč odpeljal nekaj kilometrov in sem testiral kaj in kje bi lahko bil vzrok za to nadlogo... no hehe po parih kilometrih sem ga našel. TO bi bilo za enkrat to... in drugače... Se nabirajo kakšni kilometri??? |
|
|
|
||
|
![]()
seveda...danes od Hoč (kjer je občinsko poslopje) do Areha...cca. 18 km, nazaj grede pa vsega skupaj 59.
Na vrhu pa me je čakala ena župca s puranjim zrezkom in prilogo ![]() Priporočam za destinacijo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem danes opravila svojo standardno relacijo Ljubljana - Polhov gradec - Horjul - Ljubljana, cca 55 km.
|
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:02.