|
||
|
![]()
24 avgusta bojo na tv 3 začel predvajat Twin Peaks, kultno serijo Davida Lyncha iz leta 1990.
Zgodbe se po vsej verjetnosti vsaj okvirno spomnite. FBI-jev agent Dale Cooper raziskuje umor srednješolke Laure Palmer , v majhnem mestecu Twin Peaks, polnem odštekanih prebivalcev. Serija je bila nominirana za 12 emmyjev in štiri zlate globuse (od tega jih je prejela tri). Men se že cedijo sline ![]() ![]() Gledala sem nadaljevanko kot otrok in sem bla totalno prestrašena. Zanimivo jo bo spet gledat. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
twin, ne tween..
|
|
|
|
||
|
![]()
Ravno pred časom pogledal prvo sezono, ki je super. 2. sezona močno pade in zataknilo se mi je pri 10. delu.. zbiram moč za nadaljevanje. Tv3 pa počasi postaja kul program. Baje pridejo Heroes, pa the Office itd...
|
|
|
|
||
|
![]()
jp, reklamo za Heroes in The Office sem že videla, pisalo je samo "kmalu".
![]() sicer pa pri Twin Peaksu resno upam, da ne bo zvok tako grozljiv, kot je bil pri prvem delu Dosjejev. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jst dosjejev sicer nisem gledala, ker sta mi agenta Scully in Mulder totalno antipatična(enkrat pred časom sem nekje prebrala da naj bi v nevemkeri reviji Gillian Anderson proglasil za najbolj sexy žensko leta
![]() ![]() Baje bojo predvajal tud "24". Če smo že ravno pri serijah tole bi si tud rada kdaj spet ogledala. je bla tud srhljivo grozna. |
|
|
|
||
|
![]()
Preden sem kliknila na link, sem vedela, kaj misliš. Takrat sem bila še mala deklica, pa sem naskrivaj, ko so šli starši že spat, šla gledat Beverly Hills - It je bil pa pred njim, če se ne motim.... Potem se pa skoraj nisem več upala luči ugasit in it spat...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
dejmo še peticijo za It
![]() drgač pa je Twin Peaks rulal res samo prvo sezono, ko je bilo dovolj presenetljivo odkačeno, da smo vsi buljili, kasneje nategovanje ... Who killed Laura Palmer? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Peticija za It??
jst sem za! |
|
|
|
||
|
![]()
dejmo poslat na tv3
|
|
|
Značke |
peaks, tv3, twin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:33.