|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdrav!
Katere so tiste res dobre dišave za dom...v mislih imam one z uparjalnikom in vložki. V mislih imam Air Wick z vonjem po kuhanem vinu...a se splača ali je ker boljši, npr ne Air Wick, ker drug proizvajalec... Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
najboljša dišava je sveže oprano perilo, ki visi v kopalnici pa tla umita s čistilom, ki diši po šmarnicah
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ampak cele ne smem pokurit...ker je vonj premočan (ene 1/4 palice zadošča). Drugače pa imam rad še dišeče sveče....različnih vonjev od vanilije, pomaranče in borovnic ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Aha, hvala za inf
![]() Kaj pa tele zadevce ko vklopiš v elektriko? Podobno kot za odganjanje komarjev, samo to bi blo pa za odganjanje neprijetnih vonjav...sem pač oseba z vetrovi in ni ravno prijetno za ostale, zato rabim alternative... |
|
|
|
||
|
![]()
...nisem še probal zadeve z elektriko; to je že bolj profesionalno.
Men je to kak me prime...včasih si nič ne zakurim, včasih pa kurim po cele dneve ![]() Videl sem tudi neke reklame....sicer je za WC, ampak če tam laufa, pol še v ostalem stanovanju verjetno tudi ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No danes grem kupit Air Wick z vonjem po kuhanem vinu, da vidim če bo efekt
![]() Videl sem še nek Glade okrasek ki diši, sam sem mal skeptičen... p.s. Spartan, kje se dobijo kitajske palčke? Hvala |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Evo...sem našel nagovor in naslov... ![]() Smo specializirana trgovina z darilnimi in dekorativnimi izdelki iz eksotične Azije, Indije in Indonezije. Poseben poudarek je namenjen pohištvu iz bambusa in ratana. Trgovine Inka-impex vas vabijo v svoje poslovalnice širom Slovenije, v NS Europark pa vas prijazno osebje vabi k nakupu od koder boste zagotov odšli dobre volje. Vabljeni! Stik: Urška Jerenec Telefon: 02 / 331 71 64 Naslov: INKA IMPEX d.o.o. Ipavčeva 22 3000 Celje E-mail: inka-impex@siol.net |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
meni se zdijo te zadeve, ki se vtaknejo v vtičnico, premočne. pol je že boljša kaka dišeča svečka.
|
|
|
Značke |
dišava, dom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:23.