|
||
|
![]()
Prosm za pomoč pri Notesniku Toshiba S200 in sicer:
Ne morem ugotoviti, kaj mi manjka ali gonilnik ali kakšen programček, da mi ne delajo tipke FN+F8 s katerimi se aktivira Wireless. Prosim če kdo ve oz. ki uporablja takšen notesnik da mi pomaga rešiti proble Tu še prilagam sliko programa ConfigFree, ki mi mkaže napako, pa ne vem kako bi ga skonfiguriral. Drugače Wireless povezava mi pa dela. http://shrani.si/f/O/yy/2WX5V0yM/cnfree.jpg |
|
|
|
||
|
![]()
Omogočt morš radio. To nardiš v wlan card properties, wireless tools... Nekej tazga...
Ker nimam toshibe bl natančne poti ne morm navest... Seveda pred tem morš inštalirat Hotkey Utility gonilnik! Lp B |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hvala vnaprej.. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Linka za vse gonilnike ne prime...Izber Satellite-Satellite A series-Satellite A200(PSAE6).
Lp B |
|
|
|
||
|
![]()
tudi link za vse gonilnike dela
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja sej dela, samo rešitve še nimam, jaz imam vse tiste gonilnike doma.
Rešitev iščem, kako zadevo usposobiti, da bo delovala... lp. |
|
|
|
||
|
![]()
btw... A si bios prebrsov!? Možn je, da je treba v biosu omogočt HotKey future...
Pr enmu HP-ju sm mogu to omočt, pri ostalih je blo to po defoltu... Lp B |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp. Luky:::: ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ima kdo idejo kako to zadevo skunfigurirati, mene je vseh idej že zmanjkalo. Drugače ne glede na to napako ki jo kaže slika Wireless, dela.
http://shrani.si/f/1x/i9/4dH1izwp/toshiba.jpg LP. |
|
|
Značke |
toshiba, wireless |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
WIRELESS Problem ! ! ! ! ! | drejc87 | Računalništvo in internet | 7 | 20.11.2007 12:15 |
trio paket + wireless | matcell | Tehnična pomoč | 2 | 16.11.2007 17:58 |
TV preko: sagem - ruter - wireless - Client ?! | js1234 | Tehnična pomoč | 0 | 02.09.2006 12:56 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:04.