|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo.
Zanima me kateri komunikacijski prehod daje SIOL/Teleko če naročiš DUO komplet (Internet + telefonija)? Mislim, da dajo Sagem F@st 3344. Ali se da dogovoriti, da bi dobil Sinope 568+? lp SaX |
|
|
|
||
|
![]()
zdej dobiš sinope.
|
|
|
|
||
|
![]()
dobiš kar ti dajo
|
|
|
|
||
|
![]()
Dobiš kar ti dajo?
Sam pol pa mora zadeva dobro delovat. Kot sem bral imajo (so imeli) uporabniki veliko težav s Sagem-om. A pol se ne da zmenit za Sinope, če ti slučajno porinejo Sagem? |
|
|
|
||
|
![]()
Težka bo pomoje. Mislim pa da bi moral s Sagemom delat bp.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri modemu veliko zavisi od centrale, kaj podpira.Imel sem sinope, pa mi je počepal ni delal kot je treba ,potem sem dobil ganymeda ,ta pa dela kot urca bi lahk rekel.
Naj se ne bi najboljše sinope sinhroniziral s centralo tako so mi rekli, vendar zavisi od centrale, je pa ziher boljši od sagema. |
|
|
|
||
|
![]()
Na novih centralah ( ISKRATEL) se Ganymede in Sinope (ISKRATEL) bolje obnesejo na malo starejših pa Sagem.
Po novem se vključujejo Sinope-ji. Če Sagem ne deluje dobro, prijavi napako, da ti ga zamenjajo s Sinope-om. Lp, |
|
|
![]() |
Značke |
kateri, komunikacijski, prehod |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kateri avto vozite oz. (za mlajše) kateri avto vozijo vaši starši? | *carpe_diem* | Spemerski kotiček | 131 | 11.02.2009 09:51 |
Parfumi | shema | Lepota in stil | 127 | 28.03.2008 15:35 |
Prehod s Sinfonike in izbira novega paketa oz. kako so me lepo nategnili | mihapin | O storitvah | 7 | 24.09.2007 10:52 |
Brezplačen prehod z ISDN na PTSN | dal | O storitvah | 16 | 09.08.2007 19:30 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:13.