|
||
|
![]()
Pri povezovanju outlooka mi javlja napako. Pri nastaviti sem vnesla vse podatke, ki sem jih prejela po pošti. Kaj je narobe?
![]() Napaka je: Prijava v strežnik z uporabo varnega preverjanja pristnosti gesla ni bila mogoča. Račun: 'pop.siol.net', Strežnik: 'pop.siol.net', Protokol: POP3, Odgovor strežnika: '-ERR An authentication mechanism MUST be entered', Vrata: 995, Varno(SSL): Da, Napaka strežnika: 0x800CCC90, Številka napake: 0x800CCC18 Najlepša hvala za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
na tole link http://support.microsoft.com/kb/198704
In Outlook Express, try using Clear Text, which is the Log on using option under the Servers tab of the mail account. To do so: 1. On the Tools menu, click Accounts. This will bring up several tabs. 2. If you select any listed mail account, the properties will have a Servers tab with the Log on using option. 3. Select the Clear Text option. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp |
||
|
|
||
|
![]()
Hvala za pomoč!!!!
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
napaka, outlook |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Slovenski outlook exspress | silvoj | Računalništvo in internet | 6 | 21.01.2008 08:26 |
računalnik zanič ali moja napaka? | firemen | Računalništvo in internet | 36 | 28.11.2007 18:20 |
RUNDLL - napaka | Problems 24/7 | Računalništvo in internet | 4 | 15.11.2007 22:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:08.