|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Že trikrat sem oddal naročilo za priklop storitev.
Iz centra so me vedno poklicali, sprejeli vse podatke, povedali, da vse kar želim lahko dobim, da bodo že naslednji dan poslali vse potrebno, vendar še vedno nič. Tudi vedno so me čez 5 minut poklicali še enkrat, ker si dama na oni strani ni nikoli prav zapisala davčne številke. ![]() Zdaj sem še četrtič naročil, naj me pokličejo. Verjetno bom spet moral ponavljati isto zgodbo, kdo sem, kaj hočem, davčna, telefonska..... Sledil bo ponovni klic za davčno številko, nato pa nategovanje, kako bo že naslednji dan vse pri meni in čez teden dni bom spet naročil naj me pokličejo ![]() Kakšne so vaše izklušnje ? |
|
|
|
||
|
![]()
Ko sem se naročila na siol storitve pred letom in pol, ni bilo dosti bolje, le malo drugače. Poslali so mi razne papirje za izpolnit (po klasični pošti), vse sem izpolnila in naslednji dan oddala, potem pa čakala, čakala .. Nič se ni zgodilo. Po kakšnih 10 dneh sem povprašala kako je s stvarjo, pa nihče ni imel pojma, da mi je kdo kaj poslal in mojih izpolnjenih papirjev nihče "ni videl". Zgodbo smo ponovili, dobila sem nov šop papirjev - no in v drugem poskusu je potem uspelo. Kakšen teden po vrnjeni drugi rundi so se začeli ukvarjati s priklopom.
|
|
|
|
||
|
![]()
pojdi na amis ali t2, nevem zakaj sploh hočete biti naročnik siola
|
|
|
|
||
|
![]()
A si mogoče pomislil na to, da nekateri nesrečneži druge možnosti kot SIOL sploh nimamo?
|
|
|
|
||
|
![]()
To je bullshit. Tam kjer je Telekomov ADSL možen je tudi možen AMISOV ADSL preko Telekomovega omrežja, pravtako od TušTelekoma. To že pa vse pove, kaj dela Telekom z svojimi naročniki. Samo cene si poglejte pri AMISU in TušTelekomu (preko Telekom omrežja ), pa vam bo vse jasno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Odvisno kaj hočeš!
|
|
|
|
||
|
![]()
V stavbi imam optiko in bi rad to tudi koristil. Očitno pa se jim žvižga, glavno, da so zapravili tisoče evrov da so instalacijo izgradili, zdaj pa jih sploh ne zanima, da bi to aktivirali. Na srečo je T2 že zemeljska dela zaključil, tako, da bom pač moral iti tja.
Neverjetno, da nočesš imeti strank. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Rock, če hočeš VDSL res ne oz. če imaš probleme z parico ali centralo, ti nobena sprememba ISPja ne pomaga.
|
|
|
|
||
|
![]()
Poznam primer, kjer je sprememba ISP pomagala in je drug ponudnik na isti lokaciji deloval brezhibno, pri prejšnjem ponudniku pa je stalno prihajalo do izpadov povezave in večkratna menjava modemov ni pomagala.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ne pozabit, da ni možen razvezan dostop pri drugih ponudnikih. Obvezno morate imet ISDN/PSTN. Imam razvezan dostop pri telekomu in zdaj ne morem iti nikamor, če bi npr. hotel. |
||
|
![]() |
Značke |
novih, sioltelekom, strank, želi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV - plan izgradnje novih lokacij | klemenr | SiOL TV | 243 | 15.09.2008 11:50 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Telekom ali SIOL ??? | Blond | O storitvah | 23 | 19.04.2007 15:04 |
Siol TV - PrvaLiga Telekom Slovenije - kje je? | jema | SiOL TV | 6 | 18.03.2007 11:10 |
Telekom + Siol | Wabb | O storitvah | 0 | 24.02.2007 19:03 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:06.