|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Neverjetno ! Po vsem nategovanju in skoraj vsakodnevnih obiskih monterjev sedaj deluje še KTV. Slika sicer ni prav dobra, baje naj bi pomagale dušilke. No, bomo videli.
Telefonska še vedno ni prenešena, ker je nekdo na Siolu nekaj zamočil. Ampak po trehg mesecih je 2/3 dela skoraj opravljeno. Sedaj čakam še na boljšo sliko in prenos telefonske številke. No enkrat do poletja upam, da bo vse zrihtano. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če pogledaš z druge strani, se s teboj ukvarja veliko ljudi in so porabili že veliko časa. Tako da jim ne moreš očitati, da se ne zmigajo in da te ignorirajo. Bolj je problem v znanju, izkušnjah in organizaciji.
Medtem pa drugi uporabniki, ki bi jih lahko hitro priklopili, čakajo v vrsti. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ob koncu januarja sem naročil trio paket. evo, minili so že dobri trije meseci. nič....
5 let sem že naročnik adsl-ja.... seveda na 080 ne vedo nič in mi dajajo še druge številke...ampak seveda noben nič ne ve. oz se morajo vsi še pozanimat najrajš bi jih poslal v k....c. res ignorantski odnos do strank... |
|
|
|
||
|
![]()
Ko sem jaz preko spleta zaprosil za zamenjavo hitrosti (iz ADSL2+ v VDSL2) ter naročil za babico TV + telefon sem prijavo zaključil, vendar ni bila oddana. Ko sem klical na 0808000 so mi povedali, da se je zadnja faza ustavila in so morali oni zaključiti zadevo...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Telekom mi je priklopil optiko v dveh tednih. J3b3š T2 |
||
|
![]() |
Značke |
novih, sioltelekom, strank, želi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV - plan izgradnje novih lokacij | klemenr | SiOL TV | 243 | 15.09.2008 11:50 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Telekom ali SIOL ??? | Blond | O storitvah | 23 | 19.04.2007 15:04 |
Siol TV - PrvaLiga Telekom Slovenije - kje je? | jema | SiOL TV | 6 | 18.03.2007 11:10 |
Telekom + Siol | Wabb | O storitvah | 0 | 24.02.2007 19:03 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:32.