|
||
|
![]()
Zakaj moj telefon ze cel dan ne dela, in jaz o tem nisem nic obvescena? Ce je tezava samo z mojo telefonsko stevilko, potem razumem da ne morem biti obvescena...ampak ce celotno tel. omrezje ne dela, potem mislim da ste dolzni vsaj na vasi strani objaviti da je nekaj narobe. Poklicat vas tudi ne morem, ker telefon ne dela. Se da to nekako preverit???
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poizkusi malo kasneje, lahko da je prišlo do izpada, drugače pa če so razna dela na centralah...to obvestijo na njihovih straneh, semizdi da na prvi strani.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
če ti ne dela telefonija preko siola, poskusi resetirati modem (kabl za elektriko vn za okoli 20sek) potem počakaš da se lučka wan(ali adsl) umiri, ker po resetu najprej utripa. če ne dela, poskusi še enkrat 0801000
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Če imaš modem Sinope568 imaš verjetno podobne težave kot jaz in verjeto večina ali vsi lastniki tega modema.To je preveliko segrevanje te naprave.Poizkusi jo izključiti iz omrežne napetosti(daj kabel od adapterja proč za nekaj minut ali še boljše za 15 minut nakar poizkusi ali telefon deluje.Pri meni pomaga.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
![]() |
Značke |
cel, dan, dela, telefon |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam] | dobrcan | Mobilna telefonija | 97 | 28.06.2012 13:03 |
Ananalogni telefon na razvezanemu dostopu ne dela | Shkis | Tehnična pomoč | 2 | 08.12.2008 08:53 |
Kaj je tole naredil Podobnik? | Mad Gandhi | Slovenija | 115 | 30.03.2007 12:15 |
Level One Switch ne dela | potapljac | SiOL TV | 2 | 09.10.2006 10:28 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:08.