|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
prejšnji mesec v sklopu treningov v fitnesu zaštartal tudi s tekom... hja zaenkrat je tekač moj najboljši prjatu... pol na spomlad bomo pa kje po naravi begal sem ter tja
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kva je zdej a ste vsi nehali tečt,jest mam že kar par 100 km za sabo letos.
|
|
|
|
||
|
![]()
Živjo,
jaz sem začela s tekom pred mesecem in pol. Najprej nisem pretekla niti enega kilometra v kosu, sedaj jih pretečem 7 brez težav. Tečem vsako jutro pred zajtrkom. Najbolj mi pri teku pomaga poslušanje glasbe, ker pozabim na vse in pedometer. Dokler si nisem omislila pedometra, sem bila zelo počasna, sedaj, ko ga imam pa je to zame zelo dobra motivacija. |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
meni osebno najbolj sede poslušat kakšn melodičen drum and bass... to pa potem leti kot sneta sekira
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nattka je na izi začela svojo okroglo ritko na rožnik spet nosit ...
uni friki, ki pa letijo mimo mene z nadzvočno hitrostjo ... in delajo tak veter, da bom ziher pljučnico fasala ... ste pa vi mladiči, nede ... ![]() ![]() drugač pa še vedno kak Jarre ... za prve tri minute ... pol pa pogrebna koračnica ... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ah jaz sem tak ''softić'' da me ne bo v naravo laufat še kakšen mesec ali dva... lepo fitnes in na tekač
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, tekaški |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski kolesarski klan | spartan | Zdravje | 334 | 14.02.2010 21:01 |
Forumski zimsko- športni klan | freya | Zdravje | 12 | 04.05.2008 19:49 |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:14.