|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Siol TV imam dva meseca. Sedaj se mi je pojavil problem da mi na daljincu za komunikator ne delajo tipke glasno -tiho in pa tipka mute.Uporabljati moram daljinca od TV-a,da lahko devam na glas ali na tiho.Ali je že kdo imel podobne probleme.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ti je nekdo spremenil kodo na njem?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem kako misliš spremeniti kodo?Če se da mi nekako razloži. Vse ostalo deluje normalno razen teh treh tipk,ki sem ih omenil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nes daljinca na servis v najbližji tebi mobitel center kjer so zraven tudi telekom.
|
|
|
|
||
|
![]()
zlatko69: si morda priklopil na spodnji scart na sagemu ? Le-ta je namenjen priklopu videorekorderja in v tem primeru tipke za jakost zvoka ne naredijo nic. Na zgornjem scartu pa dela v redu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima,če deluje daljinec univerzalni za sagem tv komunikator?
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Janezpesec1 hvala to je bilo to.Še enkrat hvala deluje.
|
|
|
![]() |
Značke |
daljinec, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Daljinec za siol TV | tomo | SiOL TV | 13 | 13.02.2008 18:43 |
daljinec SIOL TV | mikkeni | Tehnična pomoč | 2 | 16.12.2007 11:25 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Daljinec za SiOL TV in zamenjava baterije | andper | SiOL TV | 4 | 12.02.2007 09:00 |
SiOL TV na PC - teletekst in daljinec | rocco199 | SiOL TV | 3 | 05.09.2006 20:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:14.