|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Od danes naprej mi ne deluje več Siol telefonija na modemu Sinope. Včeraj smo imeli neurje s strelami pa sem šele danes zjutraj opazil, da ko hočem poklicati neko številko mi telefon samo brni. Sicer internet in Siol TV delujeta brez problemov. Prijavil sem napako na 0801000, kjer so mi zatrdili, da mi bodo zamenjali modem, da se je verjetno skuril priklop (vtič) za telefon. Imam sicer prijavljeni dve številki vendar ne deluje nobena. Zanima me ali je imel kdo podoben primer in kako ga je rešil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Si poskusil ze telefone zamenjat?
Cudno, da ti ostalo deluje, telefonija pa ti brni.. |
|
|
|
||
|
![]()
Skoraj ne verjamem, da bi mi hkrati "crknili" 4 telefoni in dve telefonski liniji (številki) - 1 stacionaren in 3 brezžični.
|
|
|
|
||
|
![]()
Težava odpravljena - zamenjan Sinope, problem je bil kot sem predvideval - skurjeni porti za telefon.
|
|
|
![]() |
Značke |
deluje, modemu, sinope, siol, telefonija |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol Telefonija - nedelovanje in motnje v liniji | stLARA | Tehnična pomoč | 9 | 23.11.2008 18:07 |
SiOL TV(+) ne deluje | simonv | SiOL TV | 17 | 30.04.2008 15:49 |
Siol telefonija | rockytmin | O storitvah | 28 | 15.02.2008 19:56 |
Telefonski Odzivnik In Siol Telefonija | stalin29 | Tehnična pomoč | 0 | 07.02.2008 13:54 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:55.