|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
zanima me, ali je pri SiOLu tako, da imaš posebej linijo za TV in za internet. Namreč, če imam jaz 10Mbit/786kbit in naročim TV, ali mi bo TV odžiral hitrost na povezavi ali pa bo ostala ista in TV dobi svoj kanal? |
|
|
|
||
|
![]()
Praviloma ima TV svojo "hitrost".
Zakaj praviloma, ker pod pogojem, da linija premore vse skupaj. |
|
|
|
||
|
![]()
Aha, to pomeni, da če se meni modem sinhronizira z 12Mbit in jaz naročim še TV, pomeni, da bom jaz od moje 10Mbit povezave videl le še 1-2Mbit ob uporabi dveh TVjev?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja seveda. Na 10 toncu se ne da peljat 25 ton. Ne moreš pa vedet (razen če nisi že preverjel), kaj linija dejansko zmore. Ob vklopu TV spremenijo profil. Je odvisno na kakšni povezavi in kako daleč si. Morda se da sinhronizacijo še krepko povečat.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa dinamična hitrost bo kdaj možna ?
Modem se mi sinhronizira npr. na 13Mb (2 TV in 1Mb internet). Rad bi, da bi mi takrat, kadar ne bi imel v uporabi nobenega TVja, internet delal na polno 13Mb. |
|
|
![]() |
Značke |
hitrost, interneta, iptv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Hitrost interneta | zajec14 | Tehnična pomoč | 3 | 12.02.2009 22:32 |
Hitrost interneta | kapara | Računalništvo in internet | 11 | 02.10.2008 22:40 |
Sprememba storitev in hitrost interneta | Rogue | Tehnična pomoč | 8 | 14.08.2008 17:51 |
Odvisnost od interneta...bolezen ali slaba navada? | freya | Zdravje | 25 | 15.02.2008 11:50 |
Hitrost interneta | the_nfscarbon_guy | Tehnična pomoč | 7 | 02.12.2007 14:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:34.