|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
pozdravljeni.
sem lastnik trio paketa pri siolu in me zanima sledečih nekaj stvari. pred kratkim sem naročil prehod iz ptsn na razvezan dostop torej na siol telefonijo in njihove ostale storitve. Seveda moram še poslati izpolnjen obrazec na Telekom da želim prenesti tel. ševilko na siol. zanima me sledeča stvar: povezave med kabli imam takole: --- splitter izhodi: 1. modem ---> LAN 2. analogni telefon tukaj me zanima ali bo ob prehodu na siol telefonijo normalno v taki vezavi kablov/vodnikov navadni analogni telefon še deloval ali bo potreben priklop na modem? |
|
|
|
||
|
![]()
Po novem bo vezava takole: telefonska vtičnica --- modem --- telefon, lan, tv. Splitterja (razdelilnika) ne rabiš več, analogni telefon bo delal le preko modema.
Telefon boš torej imel priklopljen na modem - na telefonski port v primeru analognega telefona in na eth port v primeru IP telefona. |
|
|
|
||
|
![]()
kaksna pa bo razlika v ceni? sedaj placujem Trio posebaj in telekomov ptsn posebaj in znese eno 40+18 = 58 vse skupaj. koliko bo sedaj približna cena razvezanega dostopa?
|
|
|
|
||
|
![]()
43 evrov bo pol, kr pršparui boš :D
|
|
|
![]() |
Značke |
dostop, prehod, razvezan |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Centrala na seznamu, razvezan dostop pa ni možen | joze | O storitvah | 42 | 06.11.2008 18:45 |
ADSL razvezan dostop in ISDN telefonija | bing1 | O storitvah | 43 | 21.02.2008 10:41 |
Polno razvezan dostop in selitev | josek | O storitvah | 0 | 22.08.2007 09:41 |
Prehod iz TRIO ISDN na TRIO razvezan in nastavitve telefonov | Dravlje | O storitvah | 4 | 18.11.2006 17:55 |
Trio - naknadni prehod na razvezan dostop in prenos stevilke | janezpesec1 | O storitvah | 5 | 06.10.2006 09:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:00.