|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() MulticastTv je na voljo v dveh različicah: VLC-MOD (standardna različica) in VLC-FE. VLC-MOD je osnovana na vlc predvajalniku v1.04, pri katerem so bili modificirani nekateri moduli in ima zato nekaj dodatnih funkcij kot je npr. zoomiranje. VLC-FE pa uporablja nemodificirano knjižnico: vlc 1.1.11 ali 2.1.2, katero uporabnik lahko tudi sam nadgradi na višjo. Z nadgradnjo knjižnice poskrbite, da so v jedru predvajalnika odstranjeni morebitni hrošči. Stranski efekt nemodificirane knjižnice pa je ta, da nekatere funkcije ne delujejo ali pa delujejo nepravilno. |
|
|
|
||
|
![]()
Program zgleda kr uredi...sam men ne delaXD Zanima me kak shranim ip od mrežne, da bo iz prave kartice "bral". Ker zej je naštiman na en drug ip, in če izberem unga na kirem je sioltv ne morm nikakor shrant da bi bral iz nje dol...
Pa za iskanje novih kanalov...ka morm nardit, da bi lahko iskal nove kanale...ker zej tistga ne morm izbrat... Am...pa še kak lahk dodam kak program v shemo? Ker kolkr sem preletu notr ni ŠPORT TV 2... EDIT: sm že najdu kak lahk dodam ![]() hvala za pomoč... LP |
|
|
|
||
|
![]()
Meni ne dela1 tema tako kot pri Aditeyi,VLC,Frip Tv! povsod imam temo! Imam 2 mrežni kartici!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ip od mrežne pa se res ne da shranit, kar bom popravil še danes. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sem pregledal pa nikjer ne najdem IGM paketi ali udp paketi!! Ne dela še vedno nič!tema!
|
|
|
|
||
|
![]()
Če ti tud prek FripTv, Aditeya, VLC ne dela, pol maš mnde kej narobe nastavlen, al pa mogoče kak požarni zid blokira-preglej vse kak maš nastavlen v VLC-ju, na mrežni....kir požarni zid pa maš? Od windowsov, al kakšnga posebi?...Ker men FripTV dela, ta MulticastTV pa zaenkrat ne, ker ne morm ip-ja tapravga shrant...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja od windowsov požarni zid uporabljam. Kako pa sploh najdeš kateri ip je pravi za SIOL tv?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Za ip najdet pa prtisneš kombinacijo tipk takoj ko "upališ" sioltv in sicer prtisneš MENU + RUMENA TIPKA + MODRA TIPKA, tam pogledaš pod IP naslov, si ga nekam napišeš..in pol naštimaš po unih navodilih iz linka |
||
|
|
||
|
![]()
Najdu ip,naštimal po navodilih ampak povsod še vedno tema! Shit!!
|
|
|
![]() |
Značke |
gledanje, multicasttv, program, računalniku, sioltv, še |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV na računalniku za telebane | fogy | SiOL TV | 3289 | 20.07.2019 12:09 |
programi za gledanje SiolTV | dekoman | SiOL TV | 4 | 12.01.2009 16:18 |
SiOLTV na računalniku | N0Name | SiOL TV | 1 | 06.11.2007 08:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:14.