|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim za pomoč in nasvet. Naletel sem na naslednji problem pri instalaciji Viste na PC in sicer z Originalnega CD-ja, da ne bo pomote.
Ko se instalacija začne in predno pride do izbire države in jezika se nič ne dogaja ne v CD-romu kjer je CD in ne na disku, ampak vse stoji oz. je tiho cca 5 minut šele nato se oglasi CD in začne naprej instalacijo. Prikaže se izbira države in jezika in ko kliknem naprej vse spet utihne za naslednjih cca 5-6 minut nakar ponovno zaslišim CD in instalacija gre naprej. V glavnem mi ni jasno zakaj med koraki instalacije naenkrat takšni dolgi presledki. Prosim na pomoč oz. nasvet, če je že kdo imel tak problem. lp. |
|
|
|
||
|
![]()
cd mal umazan al pa spraskan,enoto jemlje hudič....
da išče slovenijo po zemljevidu pa skor ne verjamem ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
imel sem podoben primer pri instalaciji xp-jev
očistil cd in ga vstavil v drugo enoto (mam pač dve na kompu) in zadeva je bila v trenutku nameščena |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem sedaj poskusil z istim CD-jem na Notesniku in tam zadeva zlaufa v trenutku, tako, da mislim, da si precej zadel, da bom moral razmišljati o novi CD enoti...
|
|
|
|
||
|
![]()
prej poskusi očistiti lečo - dostikrat pomaga...
če ni več v garanciji pa še mal špindl (vijak po katerem se giblje leča) podmaži če pa to ne bo pomagalo,pol pa res po novo cd enoto |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Mislim, da to ni normalno, ker vse CD-ji pa drugem PC.ju gredo brez čakanja naprej z istalacijo. Še imaš kakšno misel kaj je lahko vzrok..... |
||
|
|
||
|
![]()
ja mogoč maš premal ram-a al kaj takega sam jas mam visto naloženo na DVD-ju ne na CD-jih
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
WODO poglej si spodnjo opremo, ki j imam v PC-ju, pa mislim da tu ni vprašanje če je maišina dost močna kar je, samo zakaj se mi je začelo pojavljati tisti pri instalaciji je vprašanje...
Asus P5Q Deluxe, Intel Core 2 Duo, E8400 @ 3.00 GHz , Corsair Dominator 2x2 Gb 1066 MHz, Asus ATI Radeon EAH4850 512Mb, WD320 Gb, Enermax liberty 500W, Vista x64 lp. |
|
|
Značke |
instalaciji, problem, viste |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Problem s kljucem pri reinstallu Viste | mrjerry | Računalništvo in internet | 4 | 03.06.2008 16:19 |
Problem prenosa preko IrDA vrat | Jernej_ | Mobilna telefonija | 1 | 29.05.2008 23:10 |
Siol Tv komunikator Sagem, problem | dpovalej | SiOL TV | 4 | 11.03.2008 14:07 |
Problem pri sami vzpostavitvi interneta | Shin3r | Tehnična pomoč | 4 | 09.01.2008 01:00 |
Po brisanju Viste - problem | klemen40 | Računalništvo in internet | 8 | 06.11.2007 21:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:31.