|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam trio paket in dva kanala za tv, na sagemu ( prvi kanal tv ) mi melody zen deluje brez zatikanja....medtem ko v vlc-ju ali frip-tvju ( na drugem kanalu tv ) ne deluje kot bi moral oz. se slika zatika. Včasih mi je na računalniku - v vlc-ju deloval normalno vsaj ko sem gledal tv samo na drugem tv kanalu v vlcju ali frip-tvju ( prvi kanal tv je bil izključen - sagem stb ) sedaj mi pa ne dela na noben način več oz. se pretirano zatika. Ve mogoče kdo v čem je problem? Računalnik je dovolj močan za HD ( dual core 2 2.66 GHz, 2GB ram-a ).
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Meni deluje ok, pri sinhronizaciji za 2 TV lahko gledaš le en HD kanal na računalniku. Preveri kakšno imaš sinhronizacijo na modemu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kako točno preveriš sinhronizacijo? control panel od sinope-ja? 192.168.1.1 ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja
user/user |
|
|
![]() |
Značke |
frip, melody, vlcju, zatikanje, zen |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Zatikanje slike v VLC, FripTV dela | CypherBit | SiOL TV | 2 | 29.11.2008 07:58 |
Zatikanje teletexta na sagemu! Kdaj bo to že enkrat odpravljeno?! | kikus20 | SiOL TV | 2 | 23.11.2008 17:45 |
MPEG4 frip tv | lujko | SiOL TV | 2 | 17.05.2008 07:45 |
Težave pri uporabi storitve - zatikanje pri premikanju po programu | tomazdom | Tehnična pomoč | 1 | 28.09.2007 21:09 |
Zatikanje in ostali problemi | edmund | SiOL TV | 3 | 14.08.2007 11:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:30.