|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
trenutno uporabljam Visto, želim pa namestiti Windows 7 in me zanima nekaj: bodo po inštalaciji ostale datoteke (igre, slike, programi...) kot so bili prej, ali bo treba nameščati vse ponovno? hvala, LP |
|
|
|
||
|
![]()
zdej je odvisno al boš delou UPGRADE al pa CLEAN INSTALL. Če narediš upgrade ti vse ostane, samo malo pazi na kompatibilnost (preveri prej vse z Upgrade Advisorjem)
Če boš pa delu clean install ti pa že ime pove.... nč ne ostane, ampak je pa tut prednost v tem.....znebiš se vseh virusov in škodljivcev v sistemu....... Windows 7 UPGRADE Advisor |
|
|
|
||
|
![]()
kakorkoli že,backup podatkov je priporočljiv v vsakem primeru
se nikol ne ve še najmanj telovadbe imaš,če maš podatke na drugem disku ali vsaj particiji če imaš možnost vgradnje dodatnega diska v komp ti to priporočam,pa še clean install ni potem noben problem |
|
|
|
||
|
![]()
Moje izkušnje - upgrade ali instalacija W7(RC in RTM9 preko viste iz windows je možna, tako da programi ostanejo ali pa da povozi vse.
Če se izbere ohranitev programov, programi sicer delajo, je pa manjša štala z ikonami in bližnjicami - treba jih je iskat v mapah v Program Files. Na ta način je seveda možno instalirat samo 32 bit na 32 bit, 64 bit na 64 bit, angleško na angleško. Kot že omenil - moje izkušnje... ![]() Najbolje je seveda clean install. |
|
|
|
||
|
![]()
hvala za nasvete
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tako kot ravi Slowhand, NUJNO pred posegom narediti varnostne kopije (ali backup). Že tako se stvari, ki izgledajo sila enostavne v najboljšem upanju, da ne more biti nič narobe, sesujejo do fundamenta. Varnostne kopije je potrebno že tako ali tako delati, vsekakor pa zelo pameten tisti, ki loči OS s programi od ostale dokumentacije, s svojo particijo.
![]() |
|
|
Značke |
inštalacija, widows |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Microsoft Ofiice 2007 - inštalacija | Docko | Računalništvo in internet | 8 | 22.08.2009 19:26 |
Inštalacija Viste in nov računalnik | Dragon | Računalništvo in internet | 18 | 29.05.2008 14:50 |
inštalacija printerja | tomas01 | Računalništvo in internet | 2 | 10.01.2008 11:24 |
Widows Vista in komunikator | p3trca | SiOL Komunikator | 6 | 07.12.2006 11:03 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:24.