|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sem siolov naročnik že 6 let (paket duo) in sem predkratkim naročil še testno tv. Zadovoljen sem z storitvami, vendar me moti, da nemorem imeti priključene dodatne tv, če ne zmanjšam svoje internetne hitrosti (rekel telekomov tehnik).
Moje stanje je trenutno paket trio -internet hitrost 10 M / 768 kbit/s -telefon -1tv (megapaket + dodatki) sinhronizacija modema mi kaže Downstream Line Rate 13824 kbps Upstream Line Rate 960 kbps Zanima me, če se v bodoče kaj razmišla o spremembi paketa, za tiste ki so na bakru, saj nebi šel rad nazaj na 4 M / 512 kbit/s, kar bi mi omogočlo dodatno tv... Lahko bi uvedli paket z hitrostjo 8M / 768 kbit/s morda malo manj (7 M / 768 kbit/s), kar je 2x več kot 4 M / 512 kbit/s in nekateri ki vlečemo torrente, se nam to še kako pozna...tudi finančno se bi bolj isplačalo siolu, da uvede kak vmesni paket. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem imel 8Mbit paket vendar sem palceval 10Mbit. Ampak vec ni slo skozi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Za vklop dodatnih TV ni tehnične ovire. Le net bo počasnejši ko bo linija zasedena s TV...
Seveda ob tem, da se sprijazniš z računom po katerem del naročenega občasno ne bo popolnoma dosegljivo. |
|
|
|
||
|
![]()
Tako sem si tudi predstavljal...da obdržim hitrost 10 M / 768 kbit/s + 2 tv, vendar da mi nastavijo tako da stvar deluje, kajti imel sem vključeno 2 tv, pa je modem ven metalo...in je rekel telekomov tehnik, da to ni možno...lahko samo zmanjšam hitrost neta. A lahko kakšen agent pokomentira kako je s tem? Kakašno hitrost bi imel pri delovanju 2 tv?
|
|
|
|
||
|
![]()
Imajo (požegnane) profile brez prekrivanja, ki jih vklopijo. V zadnjem obdobju se jih kot kaže držijo kot pijanec plota. Da bi stranki ustregli pri njenih "muhah" in še celo nekaj več v blagajno dobili pa ne gre (več).
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
kak, morda, nov, paket, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Trio paket-uporabljal 5 mesecev, sedaj mi pa rečejo, da ga ne morm več | ssheikh1 | SiOL TV | 8 | 06.03.2009 20:19 |
TRIO paket | aikec | O storitvah | 1 | 22.12.2008 15:19 |
Trio paket - cenik | Vajrus | Tehnična pomoč | 8 | 30.11.2008 17:33 |
Prehod na paket TRIO -optika + fax | feler | Tehnična pomoč | 3 | 17.11.2008 18:53 |
Trio paket, ki to ni | seba | O storitvah | 1 | 31.10.2008 08:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:33.