|
Spemerski kotiček za vse spemerje in smetarje... agresivno brisanje tem... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
evo jest pa že 9 mesecev med nekadilci in niti malo ne pogrešam prejšnje razvade... Biba, sej bo!!! samo vztrajat pa ne se prepustit ... akcijaaa skenslat čike!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Hipnoza
http://www.mladina.si/tednik/200350/...anton_hrvatin/ definitivno pomaga, da ti nekaj časa ne paše kadit,ampak če ne greš v Poreč prepričana, da boš nehala kaditi, je škoda denarja. Pa pred hipnozo je treba izdelat strategijo kako obvladovat spremembe ( jutranje nalivanje s kavo, zaprtost mogoče, povečevanje teže, nervoze, druženje ..) |
|
|
|
||
|
![]()
jep jest tud nehujem...čiki so bedna razvada
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala enako, tudi jaz sem že poskusila 3x nehati pa me zgrabi 2 dan, jutri začnem na novo in če zdržim cel teden do konca + weekend bo verjetno najhuje mimo, tuki sem našla en članke Odvajanje od kajenja ki pravi, da sta 2 in 3 dan najhujša.
drugač pa držim pesti, da tudi ostalim uspe |
|
|
|
||
|
![]()
still smoking
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
6 tednov zdržala, zadnja dva pa not spravljam, ..po polni luni se je spet vse začelo,..eh,....čez kak teden spet probam NE kadit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja tudi js lahko potrdim da hiptnoza pomaga...sestrična je lih na tak način nehala...zdej pa že več ko 2 leti ni prižgala cigarete...
|
|
|
|
||
|
![]()
Kakih 6 let je že, kar sta šla v Poreč moja starša, oba "konkretna" kadilca, in od takrat nista prižgala več nobene cigarete. Pred dvema tednoma sem tja peljala taščo, zaenkrat ji gre, držim pesti za naprej, ker si res želi nehati, pa ji nikakor ni nikoli uspelo.
In, mimogrede, moja mati v bistvu sploh ni hotela nehat, vsaj ne ravno takrat, ampak... nekoč ![]() V glavnem, v ožji družini trije primeri, vsi uspešni, pa precej različne osebnosti sicer. |
|
|
|
||
|
![]()
Men je pomagalo, da sem si dal izziv, kolk časa zdržim brez.
![]() Zaenkrat 13let in 9mesecev. ![]() |
|
|
Značke |
kajenja, odvajam |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako se odvaditi kajenja s pomočjo iger | borissavc | Igre, konzole | 2 | 25.09.2006 08:15 |
Odvajanje od kajenja? | planšar | Zdravje | 143 | 22.09.2006 10:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:34.