|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Zanima me kako kaj deluje optika pri Siol/Telekom? Trenutno sem pri T2 (net/tv/telefon), ampak bo tukaj kmalu na voljo optika, zato bi se malce rad prepričal kako zadeva laufa preden/če preklopim. Trenutno sem na vdsl in vse deluje brezhibno, seveda je pa optika pri Siol vseeno cenejša, večja pa je seveda tudi hitrost ![]() No, kolikor vem z optiko naj ne bi bilo težav, ali pač? Torej, kakšne so vaše izkušnje z Siol trio paketom in optiko? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ko šus! Brez pripomb!
MB-pobrežje |
|
|
|
||
|
![]()
samo na hitrih ovinkih, kere niti sumaher nebi mogo zvozit.
|
|
|
|
||
|
![]()
dela kot šus ..kraj postojna...
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
dela popolnoma brez problemov...nobenih težav,nobenih izpadov-še niti 1x se to ni zgodilo,sem pa na optiki v domžalah od julija 2008,od skoraj samega začetka
povsem pravilna odločitev,če zamenjaš VDSL za OPTIKO |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj ste vsi propagandno usmerjeni ???
Smešno se mi zdijo same pohvale ??? Če pa ni res vse tako svetlo in lepo !!! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Imaš ti drugačne izkušnje al si samo nezadovoljen sam s sabo pri svojih najstniških letih? Brez skrbi, to mine z leti. |
||
|
|
||
|
![]()
Res zakaj bi človeku lagali da ne dela...Če pa dela ko šus od prvega dne priklopa....tebi če kaj ne paše ti ni treba brati...
|
|
|
![]() |
Značke |
delovanje, optika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Bo optika tudi pri nas ??? | Blond | O storitvah | 101 | 12.11.2008 17:06 |
Par vprasanj preden pride optika... (hisa, dva modema?) | Katsumi | O storitvah | 7 | 04.05.2008 21:52 |
Pocasno delovanje interneta, mmdmm.exe | toni | Računalništvo in internet | 7 | 15.02.2008 22:39 |
Optika deluje sploh ?! | Steinmetz | Tehnična pomoč | 1 | 04.01.2008 08:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:11.