|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V zadnjem času (cca 14 dni) opažam slabšo sliko. Zelo pogosto kockanje in pavziranje slike, ter "čivkanje" zvoka (ne vem kako bi opisal kratek zvok, ki se pojavi vsakih nekaj minut. Sicer sem na optiki.
|
|
|
|
||
|
![]()
Enako je pri meni tudi na optiki
|
|
|
|
||
|
![]()
Ok razumem za nas ki smo na bakru,sam da vam šteka na optiki ki mate na razpolago neomejeno hitrost+7 evrov za kvaliteto
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
..bo treba začet razmišljat kako SKY privabit v Slovenijo... Ker ima daleč najboljšo sliko od vseh ponudnikov..
|
|
|
|
||
|
![]()
Tiste, ki imate težave, bi prosil za uporabniške podatke preko ZS skupaj s kratkim opisom problema.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Podatke sem dal, posredovano je bilo naprej, slika nič boljša. Najbolj paradoksalno je pa to, da se je slaba slika / zvok začela pojavljati po vašem obvestilu o dvigu cen na optiki.
|
|
|
![]() |
Značke |
slabša, slika, zvok |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o MSN messenger - FAQ | trinajstka | Računalništvo in internet | 813 | 03.03.2013 14:39 |
Zmrzuje mi slika in zvok na Multicast TV | bbenci2 | SiOL TV | 0 | 11.08.2010 11:38 |
zvok z zamudo in grozna slika na Akanalu | mravlja | SiOL TV | 5 | 01.12.2009 17:13 |
Zvok in slika kot se šika! | Boter | SiOL TV | 12 | 28.07.2008 21:49 |
Končno boljša slika in zvok | moglasi | SiOL TV | 15 | 23.12.2006 02:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:43.