|
||
|
![]()
A kdo ve kaj je to problem da mi dela not Enough core? a je možno da elektrika preveč niha ali je modem preobremenjen?
http://www.shrani.si/f/Q/Mn/4sF1lg29/siol.png |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim vas, da mi sporočite vaše uporabniško ime s kratkim opisom težave preko zasebnega sporočila. Preveril bom kaj je z modemom.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
ja ubistvu se je že več ljudi na siolu ukvarjalo s tem pa niso vedeli kaj je narobe. modem skoz crkuje pa je bil že 3x zamenjan (nov) ker je prav crknil (full end).
vsake toliko se zgodi tudi da napiše not enough core. user: antono85 |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem enkrat nekaj podobnega dozivel na Sinopeju, po izklopu iz elektrike in ponovnem vklopu je bilo ok.
|
|
|
|
||
|
![]()
Aha sam men se neda vsak dan tega resetirat...
bom vrjetno kar zamenjal firmo.. |
|
|
|
||
|
![]()
Ko je telefonija na polno zabavala sem imel nekaj časa timer na napajanju. Izklop če se prav spomnim 3-krat dnevno, da sem imel mir pred domčimi.
60+ letnikom je precej težko razložit predvsem pa dopovedat, da telefon, ki je delal 20+ let brez prekinitev kar naenkrat ne dela... |
|
|
![]() |
Značke |
core |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Intel Core i7 - 1366 ali 1156 | Pirotehnik | Računalništvo in internet | 2 | 27.12.2010 01:40 |
Intel Core in Exxx | Kaco | Računalništvo in internet | 1 | 18.06.2008 15:10 |
napaka Dual core center | amadej | Računalništvo in internet | 9 | 24.11.2007 11:56 |
procesor core duo ali dual core?? | snickers | Računalništvo in internet | 25 | 04.11.2007 10:46 |
Aktualna (ali pa "med top 5") fantazija | Sharkica | Ljubezen in spolnost | 31 | 26.09.2006 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:51.