|
||
|
![]()
Pri meni tudi deluje vse brez problemov.
Pa še eno vprašanje, je/bo možen tudi reverse DNS za tiste s svojimi DNS strežniki ? |
|
|
|
||
|
![]()
kdaj bo mozno se spet prijaviti na testiranje
![]() |
|
|
|
|||
|
![]()
Prek ZS mi posreduj podatke in bova uredila
![]() Je že, posreduj podatke na ZS in bom sporočil naprej. Citat:
Urban Žan |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Tisti ki testirate IPv6, kake so kaj vaše izkušnje. Jest naprimer imam dokaj povprečne. Težavo mi dela mikrotik. Težava je objavljena na njihovem forumu http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=13&t=77404 Tudi v zadnji verziji routeros-a ni popravljeno. Zanima me tale dinamični del oz povezovalni segment do siolovih strežnikov, ali se to menja pri vsakem resetu pppoe seje ali je določeno na koliko časa. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Bile so težave zaradi PPPoE in MTU, ampak to so tudi na IPv4, ko bi le Siol nehal uporabljat PPPoE ![]() Z Mikrotik routerjem nisem (še) testiral, uporabljam Linux router in tu deluje vse brez problemov. Povezovalni segment je dinamičen in se lahko spremeni ob ponovni vzpostavitvi seje, in vidim v logih, da tudi se. Sem preletel linkamo temo, ampak to tako nima veze pri tebi, sej imaš statični /56. Tudi če se seja prekine statični /56 ostane isti, nima veze če se povezovalni segment spremeni. Računalniki v LANu imajo IP iz tega /56 segmenta, ki pa ostane isti. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Problem je ker ostane stari IP v route listi. To da je moj /56 segment statičen mi je pa jasno. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sicer pa kater IP ostane ? Kje sploh uporabljaš ta IP iz /64 ? Jaz imam v bistvu ta cel /64 neuporabljen, uporabljam samo moj statični /56. Ko se vzpostavi PPP seja, dobiš link-local address na ppp interfaceu, kar je v bistvu gateway, potem pa lahko daš samo default route na ppp interface in to je to. Sicer ne vem kako gre pri MikroTik routerju, ampak veliko drugače ne more biti. Bom te dni enkrat pogledal, kako dela to tam. |
||
|
|
||
|
![]()
No sedaj tudi meni deluje Ipv6 po zamenjavi modema.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kateri modem pa imaš?
|
|
|
|
||
|
![]()
Innbox v60u
|
|
|
![]() |
Značke |
ipv6 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na IPv6 | krepki | O storitvah | 0 | 14.02.2010 16:23 |
sinope 568+R2 in težave z ipv6 | torstorm | Tehnična pomoč | 0 | 06.03.2009 20:41 |
forumi.siol.net - ipv6 | loompek | Tehnična pomoč | 3 | 07.05.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:13.