|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
večji težav pri vklapljanju IPv6 ni, brezplačno si ga lahko vklopite preko portala https://moj.telekom.si. Dokler bo na voljo IPv4, se IPv6 ne bo vklapljal samodejno. LP Ilija |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
za spremembe paketa naročenih storitev se je treba obrniti na sodelavce v oddelku za Informacije in naročila. Kontaktirate jih lahko preko telefonske številke 080 8000, e-naslova info@telekom.si ali preko ZS spodoročila uporabniku 080 Informacije. Lp Sandi |
|
|
|
||
|
![]()
ko ste že omenili, jaz sem poslal PM na 080 informacije 19.12.2014 za info o spremembi paketa, a do danes nobenega odgovora.
|
|
|
|
||
|
![]()
sodelavci so zasedeni, zato prosijo za razumevanje. Vprašanje lahko posredujete tudi na info@telekom.si
lp, Jasmin |
|
|
|
||
|
![]()
Imam težavo pri ipv6.
Dobim le link-local IP. sistem: Fedora 21 server -------------------------------------- /etc/sysconfig/network NETWORKING=yes NOZEROCONF=yes IPV6FORWARDING=yes -------------------------------------- /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ppp0 DEVICE=ppp0 BOOTPROTO=dialup ONBOOT=yes TYPE=xDSL USERCTL=yes NAME=DSLppp0 PIDFILE=/var/run/pppoe-adsl.pid FIREWALL=NONE PING=. PPPOE_TIMEOUT=30 LCP_FAILURE=2 LCP_INTERVAL=10 CLAMPMSS=1412 CONNECT_POLL=6 CONNECT_TIMEOUT=60 DEFROUTE=yes SYNCHRONOUS=no ETH=enp5s0 PROVIDER=DSLppp0 USER=<USERNAME> PEERDNS=no DEMAND=no IPV6INIT=yes PPPD_EXTRA="ipv6 ," -------------------------------------- po vzpostavitvi imam: 59: ppp0: <POINTOPOINT,MULTICAST,NOARP,UP,LOWER_UP> mtu 1492 qlen 3 inet6 fe80::e48a:eaff:6cbf:19ae/10 scope link valid_lft forever preferred_lft forever fe80::/10 dev ppp0 metric 1 fe80::/10 dev ppp0 proto kernel metric 256 Lahko prosim kdo malo namigne, kaj sem pozabil? lp, s |
|
|
|
||
|
![]()
Je kdo že nastavljal ipv6 na optiki, brez pppoe.
Gre za poslovni priključek, kjer je pri stranki Telekomov cisco usmernik. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Nekaj podobnega sem našel.
Sedaj mi pridobi IPv6, z routerja lahko pingam v internet, z lokalnega router in obratno... težavo še imam z IPv6 Forwardingom. Brez IPV6FORWARDING=yes v /etc/sysconfig/network. Ce dodam IPV6FORWARDING=yes IPV6_AUTOCONF=yes se izklopi autoconfiguration, in ne pridobi IP naslova. Tezava je bila v initscript fedore, ki ni nastavila accept_ra=2. Sedaj mi dela pinganje noter/navzven iz povezovalnega segmenta. Iz staticnih IPjev (ki jih nastavis v nadzorni plosci) pa ne dela internet. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni
Bilo je govora o rDNS. Vem da pošljem zahtevo na dns@telekom.si. Kako pa je v primeru če želim še za vsak svoj računalnik dodati ime. Kot primer Gapi_PC.domena.com Prav tako pošljem na dns@telekom.si? Ozeroma kako lahko uporabim http://freedns.afraid.org/ v takem primeru. |
|
|
![]() |
Značke |
ipv6 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na IPv6 | krepki | O storitvah | 0 | 14.02.2010 16:23 |
sinope 568+R2 in težave z ipv6 | torstorm | Tehnična pomoč | 0 | 06.03.2009 20:41 |
forumi.siol.net - ipv6 | loompek | Tehnična pomoč | 3 | 07.05.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:19.