|
||
|
![]()
Pred časom so mi sicer sporočili, da bo treba menjat modem, vendar jim je le ratalo uštimat na V50 modemu, varen spet je bil pa izklopljen, a modem naj nebi pridobil IPv6 zaradi napačnih nastavitev.
Ugavnem stvar dela na V50 (brez U) |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni imam problem kako nastaviti IPv6 na routerju.
Zadeva je takšna: imam blok ipv6 in na modem/routerju od telekoma dela gladko, zatakne se ko hočem ipv6 vzpostavit na routerju (ki je priklopljen na portu 1 modema) na modemu, ki ne morem nič spreminjat ![]() na ta način mi ne dela ![]() preko tega pa ne znam porihtat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
https://klseet.com/images/stories/Un...56.08-n15u.jpg tole slikco najdem na internetu in mislm da je tako prav, Čeprav tebi ne dela še ne pomeni da ne dela,
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
žal neuspešno :/
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nič še :/
|
|
|
|
||
|
![]()
@ango
Imaš vklopljen varni paket? Si poskusil firmware upgrade na asusu? |
|
|
|
||
|
![]()
nimam ne, posodobljen je na zadnjo verzijo ( Firmware Version:3.0.0.4.378_4585 )
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem si danes aktiviral še IPv6, sedaj pa če se povežem direkt preko modema z bilo katero napravo na testu zadeva deluje prikazuje IPv6, če pa se povežem preko routerja z bilo katero napravo pa IPv6 na testu ne dela napiše da ga ne zazna. Router imam nastavljen tako da ne vzpostavlja povezave ampak jo modem, sedaj me zanima ali moram kaj naredit v samem routerju da bo to delovalo ali zakaj ne deluje, če mogoče kdo ve?
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj če ti modem vspostavlja povezavo in dela kot router potem tvoj router mora biti nastavljen da dela kot access point...
|
|
|
![]() |
Značke |
ipv6 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na IPv6 | krepki | O storitvah | 0 | 14.02.2010 16:23 |
sinope 568+R2 in težave z ipv6 | torstorm | Tehnična pomoč | 0 | 06.03.2009 20:41 |
forumi.siol.net - ipv6 | loompek | Tehnična pomoč | 3 | 07.05.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:08.