|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdrav,
ja preko neo linka pa deluje. Saj history ..rtl pa ne..piše da deluje samo na NEO smartbox, no sej zdej vidim , da hrvaški rtl deluje. Hvala lp |
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj mislite na tvin ali neo povecati stevilo tv kanalov ki so lahko gledljivi preko te aplikacije...
t2 in telemach imajo skoraj vse kanale ki so na boxu dosegljivi tudi na aplikaciji... telekom siol pa ze 5 let ni dodal enega kanala... na neo so sicer vsi vidni ampak pise da ni mozen ogled v aplikaciji ampak na boxu,.. to je zelo slabo glede na konkurenco |
|
|
|
||
|
![]()
A na T2-TV pa so čisto vsi kajne? Aplikacija za Android TV
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsi razen XXX.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na TVIN u ne deluje kar nekaj kanalov. Hrvaški RTL, MTV in še nekateri. Vedno ko mi poteče MEGA shema in moram nadgradit mi tvin ne deluje pravilno. Potem pokličem na telekom in mi uredijo. Ali se res ne da tega uredit, da bi samodejno delovalo, ko vključim mega shemo?
|
|
|
![]() |
Značke |
siol, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:25.