|
||
|
![]()
Malo se je vedno cudno da je to kopija IOja. Odkrivanje tople vode.
Siol je spletno televizijo imel ze daljnega leta 2009 in jo grdo zanemaril. Mogoče je to pac upgrejd IOja kao verzija 2.0 z novim imenom. Tudi prav. Tak da zdaj pac upam da bodo vsej to redno vzdrezvali, ko imajo konkurenco z t2 in telemachom. |
|
|
|
||
|
![]()
Je kdo od domačih mogoče tu danes? Na GTAB 10.1 android 3.1 mi ne uspe predvajat prek 3G.
Bi moralo iti? V stock browserju sem sicer dobil sliko le mobile Animala po xyz poskusih z Vplayerjem. Tam vskih 10ič morda riše. Oddaljen PC, ki ga imam na 3G (ni paric/optike za povezat) dela. In še naprej pošilja (bolj diapozitive sicer) čeprav je en bogi enojedrni atom v U100 netbooku, ki za samo pošiljanje porabi prek 80% procesorskega časa. Na GTAB-u mi spedtest redno reče okli 2.5 mbps. SGS2 android 2.3.4 špila neglede na omrežje. In tudi stabilen je v primerjavi z GTAB. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz imam težave z aplikacijo na HTC Wildfire S (Android 2.3) in Samsung Galaxy 3 (Android 2.1 in 2.2). Predlagam, da pošlješ e-mail na naslov od koder si dobil aplikacijo in prijavne podatke z opisom težave.
|
|
|
|
||
|
![]()
a bo zadeva delovala tudi na 3G ali samo WIFI?
|
|
|
|
||
|
![]()
tudi prek 3G. Nekaj časa bo za Mobitel uporabnike zastonj, pol se bo pa zaračunavalo prenos podatkov.
Piše več ali manj vse. |
|
|
|
||
|
![]()
Torej bo jutri zjutraj aplikacija že na voljo ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Itak.
Najkasnej ob 06:00 zjutraj... Hec, verjetno jo bodo predstavili (storitev namreč) tekom dneva, po moje med 12 in14 uro ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hehe dobr sem zadel
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
xD xD
|
|
|
|
||
|
![]()
Aplikacije za iOS ne bo še danes ?
-- Na dan predstavitve bosta na voljo recenziji spletne in mobilne (Android) [via: blog.uporabnastran.si] |
|
|
![]() |
Značke |
siol, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:23.